返回列表 回復 發帖
你知啦.....我又唔係未試過亂性..............=((
原帖由 Q版雲加 於 2006-10-17 02:17 AM 發表。 
b-(
我驚我見到你酒後亂性........唔敢叫b-(
:L 見到欣宜都會酒後亂性? ^:)^ ;P
原帖由 Q版雷耶斯 於 2006-10-17 02:19 AM 發表。 

細細地買o下 ...  冇咩心水 ....
有人幫自己諗埋 ... 幾好 ...
呵呵~~~;))
原帖由 tRACY_ 於 2006-10-17 02:22 AM 發表。 

;)) 你發姣了 :P
清清地 .... 幾o岩我 ....
不過傾唔夠幾句 .... 亦唔知記唔記得我 ....
打俾佢好似又唔係幾好喎 .... sms ... 貴 .... ;))
原帖由 Q版雲加 於 2006-10-17 02:23 AM 發表。 
你知啦.....我又唔係未試過亂性..............=((
:-O 我唔知喎 :P

講黎聽下 :$
原帖由 tRACY_ 於 2006-10-17 02:24 AM 發表。 

:L 見到欣宜都會酒後亂性? ^:)^ ;P
妳意思係肥鴨? ;P
原帖由 Q版雲加 於 2006-10-17 02:23 AM 發表。 
可唔可以講o黎聽o下 ?! ;))
原帖由 Q版雷耶斯 於 2006-10-17 02:24 AM 發表。 

打俾佢好似又唔係幾好喎 .... sms ... 貴 .... ;))
[-X 追女仔梗係要洗少少 $ .. :)):))
原帖由 Q版雲加 於 2006-10-17 02:24 AM 發表。 

呵呵~~~;))
仲有心水 .... 可以 pm o下我喎 .... 分享o下嘛 ! :-*
原帖由 Q版雷耶斯 於 2006-10-17 02:24 AM 發表。 

打俾佢law.......

試50%/50%
唔試0%
原帖由 Q版雲加 於 2006-10-17 02:25 AM 發表。 

妳意思係肥鴨? ;P
:L 咩肥鴨呀.. :Q

小鴨子不知幾可愛呢 :$
原帖由 tRACY_ 於 2006-10-17 02:26 AM 發表。 

[-X 追女仔梗係要洗少少 $ .. :)):))
..... 我好怕失敗 ...  ( 因為未試過失敗 ) :-"
原帖由 Q版雷耶斯 於 2006-10-17 02:27 AM 發表。 

..... 我好怕失敗 ...  ( 因為未試過失敗 ) :-"
......... 囂得你丫..... ^:)^
原帖由 tRACY_ 於 2006-10-17 02:25 AM 發表。 

:-O 我唔知喎 :P

講黎聽下 :$
原帖由 Q版雷耶斯 於 2006-10-17 02:25 AM 發表。

可唔可以講o黎聽o下 ?! ;))
三級架喎...;))
原帖由 Q版雲加 於 2006-10-17 02:28 AM 發表。 

三級架喎...;))
夠 18 歲了