返回列表 回復 發帖
原帖由 任盈盈 於 2008-3-1 05:43 PM 發表
我点check你ip啊。。。

我又不是版主。。。
Oh! Sorry ! I don't know ?
原帖由 任盈盈 於 2008-3-1 05:43 PM 發表
我点check你ip啊。。。

我又不是版主。。。
點解你吾信我喎?我真係住响 加勒比海果邊架?:019:
你住甘远咔。。。

jack船长。。。住的加勒比海???
吾好意思,行開佐咁耐 ...
原帖由 任盈盈 於 2008-3-1 06:03 PM 發表
你住甘远咔。。。

jack船长。。。住的加勒比海???
我吾係海盜 ar... ... 更加吾係獨眼海盜 ... 我兩隻眼都睇倒野架...

原帖由 rickyeva 於 2008-3-1 06:20 PM 發表

我吾係海盜 ar... ... 更加吾係獨眼海盜 ... 我兩隻眼都睇倒野架...
我睇到你係靚女就知我冇講大話啦! ...
郵差叔叔 去左邊,自從番完大陸之後就冇聲冇氣!攪乜呀!
吾通 佢 ... ... ...

.

你在度呃帖啊?自言自语。。。。
原帖由 任盈盈 於 2008-3-1 06:42 PM 發表
你在度呃帖啊?自言自语。。。。
對吾住,可能係日日對住 D 黑鬼,開始有小小思覺失調 !   ...   ...   ...

因為我喱殊黑人多過白人和唐人。

比老大見到我响度扼帖就大獲啦!又要比佢插!唉! ...

喱獲比佢插死 ! ...   ...   ...

.

哈哈。。。甘都得。。。
原帖由 任盈盈 於 2008-3-1 07:02 PM 發表
哈哈。。。甘都得。。。
換轉係你,就一定激死你。其實我對黑色既人冇乜其示。大家一樣係人。冇吾同。

但係我喱殊 D 黑鬼就特別搞野。有工吾去做。個個灘大手板問人囉!「I get a dallor ,man」, give me a dollar .

個個黑鬼開口第一句就係講喱句!一 D 都吾爭氣!個腦只係識得諗(點解我咁窮,你地就咁有錢?你地比我係應該既!)

我諗都係要快 D 去發洩區開張帖鬧下,發洩下!吾係遲早發癲呀! ...

吾講啦!去訓教喇!Good Night ! :sleeps: ...

原帖由 rickyeva 於 2008-3-1 06:28 PM 發表
郵差叔叔 去左邊,自從番完大陸之後就冇聲冇氣!攪乜呀!
吾通 佢 ... ... ...

.
鸡精响鸡笼出不到来:019: 等宰我们一起为鸡精祈祷希望他没事啦
潜水高手,有事没事不要吵我
你是边个啊?
原帖由 任盈盈 於 2008-3-1 08:45 PM 發表
你是邊個啊?
乜 「佢」冇同你提過咩? e 位人兄乃 係 廢柴同盟 既「食蕉」哥哥!

「 癲狗哥」是也! :onion31: ...

PS : 「」是指  最近經常 無所事事,四圍 遊遊蕩蕩 果個!  ...

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
[quote]原帖由 rickyeva 於 2008-3-1 09:29 PM 發表

乜 「佢」冇同你提過咩? e 位人兄乃 係 廢柴同盟 既「食蕉」哥哥!

「 癲狗哥」是也! :onion31: ...

PS : 「佢」是指  最近經常 無所事事,四圍 遊遊蕩蕩 果個!  ...

唉..........都是潜水好
潜水高手,有事没事不要吵我