返回列表 回復 發帖
抱歉未能為你搞過性愛聯歡晚會.........;))
有你都自己試左先~~~~;;)
原帖由 Q版韋拉 於 2006-10-17 01:36 PM 發表。 
有你都自己試左先~~~~;;)
無d咁0既事...係真係搞唔成....;))
c.c 生日快樂!!!

日日左擁右抱.....
夜夜沒完沒了.....
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

To cc :

Happy Birthday>:D<
杏小百合......
依張麻麻...佢生日一定唔快樂!!!;))
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

摷些垃圾比你...b-(
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

都唔係好得.....遲下再搵過......

你收埋好多~~~~^:)^
原帖由 Q版亞當斯 於 2006-10-17 12:51 PM 發表。 

good morning~:-*
happy B day!>:D<
原帖由 Q版皮利斯 於 2006-10-17 03:44 AM 發表。 

我都同意 阿, 巴, 皇馬對家......

里昂 點睇......我都幾睇好佢......

雖然我唔係買真錢.....(斬左手指)
里昂 [-0.5/-1] OK ga;))
原帖由 Q版雲加 於 2006-10-17 03:56 PM 發表。 

里昂  OK ga;))
你有冇買先??:-SS
原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-10-17 04:02 PM 發表。 

你有冇買先??:-SS
原帖由 Q版韋拉 於 2006-10-17 03:48 PM 發表。 
你收埋好多~~~~^:)^
唔係...我收藏珍品係家中......

原帖由 Q版雲加 於 2006-10-17 03:56 PM 發表。 

里昂  OK ga;))
里昂, 阿記 搵 CCK & IVAN 都唔同我玩......=((
無人SIDE BET .....好痕悶......