返回列表 回復 發帖
原帖由 Q版韋拉 於 2006-10-18 12:58 AM 發表。 

新生日
新開始>:D<
唉...其實真係五多想甘做...不過真係無辦法...
原帖由 Q版亞當斯 於 2006-10-18 01:00 AM 發表。 

唸深一層...對我真係好五掂...近3個幾月...見佐五夠5次...加埋都五夠10個鐘...仲要向我講大話...忍極都有限度...X(
:-O

如果佢真係對你咁差既話.. 咁分開都未嘗唔係一件好事

我完全係識話人唔識話自己... >_<

ANYWAY.. 開心 D~ :-*
原帖由 Q版韋拉 於 2006-10-18 01:00 AM 發表。 

分比我地咪仲好
我很贊同 >:D<
原帖由 tRACY_ 於 2006-10-18 01:06 AM 發表。 

:-O

如果佢真係對你咁差既話.. 咁分開都未嘗唔係一件好事

我完全係識話人唔識話自己... >_<

ANYWAY.. 開心 D~ :-*
最大問題係...佢有無儅過我係佢男友呢??對佢幾好都係甘....

長期忍落去都五係一個辦法...所以我做佐呢個決定...
原帖由 Q版亞當斯 於 2006-10-18 01:16 AM 發表。 

最大問題係...佢有無儅過我係佢男友呢??對佢幾好都係甘....

你揀今日做決定都係想有個結果~之後就要fresh d
原帖由 Q版韋拉 於 2006-10-18 01:24 AM 發表。 

你揀今日做決定都係想有個結果~之後就要fresh d
靜待一排...再作打算...;)) ..btw...有無女士介紹先??:D
阿仙奴..................=((
原帖由 Q版亞當斯 於 2006-10-18 01:28 AM 發表。 

靜待一排...再作打算...;)) ..btw...有無女士介紹先??:D
呢d野領隊同阿ben大把~~~~~;;)
原帖由 Q版雲加 於 2006-10-18 01:29 AM 發表。 
阿仙奴..................=((
你要變陣~~~~~^:)^
原帖由 Q版韋拉 於 2006-10-18 01:31 AM 發表。 

呢d野領隊同阿ben大把~~~~~;;)
甘要同他們chatcaht先得
原帖由 Q版亞當斯 於 2006-10-18 01:16 AM 發表。 

唔開心既野就唔好再諗了,越諗就越唔開心....

← 人辦 =((
原帖由 tRACY_ 於 2006-10-18 01:35 AM 發表。 

← 人辦 =((
仲有好多野我都五想講...=(( ...不過我終於都明白阿ben當時既心態...

無錯  要開心d...
原帖由 tRACY_ 於 2006-10-18 01:35 AM 發表。 

← 人辦 =((
你有口話人~~~~[-X
佢地今晚掛住睇波啦;))
原帖由 Q版韋拉 於 2006-10-18 01:46 AM 發表。 
佢地今晚掛住睇波啦;))
想買ac射皇馬...2串1...

覺得點??