返回列表 回復 發帖
我都訓la..最後我都買佐...皇馬ac2串1...

評分次數

讓球過關 7x1
讓球
讓球
讓球
讓球
讓球
讓球
讓球 星期二 3
安德列治(主) 對 AC米蘭(客)
客 [-0.5 / -1] @1.87
星期二 5
基輔戴拿模(主) 對 里昂(客)
客 [-0.5 / -1] @1.92
星期二 6
里爾(主) 對 AEK雅典 (客)
主 [-1] @2.03
星期二 10
班士利(主) 對 普利茅夫(客)
主 [0] @1.86
星期二 14
侯城(主) 對 盧頓(客)
主 [0] @1.91
星期二 15
葉士域治(主) 對 普雷斯頓(客)
主 [0] @1.83
星期二 19
水晶宮(主) 對 西布朗(客)
主 [0] @1.78 $ 200.00  $ 200.00   

訓覺 ..... ;))
sorry cc...近排我搬左...夜晚無得online所以少左同你傾...

我追返post見到你咁樣...我都好唔開心...唉...估唔到你又係同我一樣...

實際內容我唔清楚啦....但你終於明白點解我果時係咁唔捨得放手...

本來想今個星期一出黎飲野...但點知我又搞唔成...真係好過意唔去...

希望你可以企得返起身啦...因為如果要真正企得返起身...其實好難...因為我都唔得...

往後日子你仲難過...如果佢真係你個最愛的話...我真係怕你會好似我咁佢會不斷出現晌你腦海裡面...

每一日都圍繞住你...令到你唔再識得去真正愛一個人...因為你已經將你最真0既愛比左佢...

再感性d 0既說話我唔識講...可以的話...問蝦條啦...其實佢都係性情中人...

我而家終於明白點解蝦條自從果次之後就無再(真正)拍拖...因為正如我所講...佢已經提唔起果種愛去愛人...

因為果種愛已經比左佢個最愛...已經係屬於佢....

(sorry...mood到...廢up中.....)

搵日出黎飲野丫...幾個又好...一班又好...唔開心一定要搵朋友陪家嘛!

我都記得果時你地都無拓我手爭即刻出黎陪我啦...call我啦! :-*
原帖由 Q版雲加 於 2006-10-17 10:59 PM 發表。
zoffy......
好野獸feel..=_=
原帖由 Q版亞當斯 於 2006-10-18 02:09 AM 發表。

聽日一次過講...大家分享下...:Q
等我出現下之後又八下先....
原帖由 Q版龍格堡 於 2006-10-18 10:49 AM 發表。 
sorry cc...近排我搬左...夜晚無得online所以少左同你傾...

我追返post見到你咁樣...我都好唔開心...唉...估唔到你又係同我一樣...

實際內容我唔清楚啦....但你終於明白點解我果時係咁唔捨得放手...

本來想今個星 ...
咁長篇野就未用綠色啦 , 想睇死人咩^:)^
你未又拍返拖 , 咩事都好要學識放得低 , 當佢係一種回憶囉 , 成日記住就會追得返轉頭?? (我講既係個事情 , 唔係追得番條女)
原帖由 Q版亞當斯 於 2006-10-18 02:16 AM 發表。 
我都訓la..最後我都買佐...皇馬ac2串1...
=D> 你中左 <:-P
國際賽[南韓 對 加納] 讓球 + 入球大細 08/Oct/2006 [派彩完畢]
原帖由 Q版龍格堡 於 2006-10-18 10:49 AM 發表。 

本來想今個星 ...
講得好.....>:D<

不過酒不可以麻醉自己.....小心傷身!!!
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 Q版雷耶斯 於 2006-10-18 02:36 AM 發表。 
讓球過關 7x1
讓球
讓球
讓球
讓球
讓球
讓球
讓球 星期二 3
安德列治(主) 對 AC米蘭(客)
客  @1.87
星期二 5
基輔戴拿模(主) 對 里昂(客)
客  @1.92
星期二 6
里爾(主) 對 AEK雅典 (客)
主  @2.03
星期二 10
班士利 ...
7串1 ......:-O
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-10-18 12:44 PM 發表。 
你未又拍返拖 , 咩事都好要學識放得低 , 當佢係一種回憶囉 , 成日記住就會追得返轉頭?? (我講既係個事情 , 唔係追得番條女)
通常初戀都係咁......
唔會白頭偕老........
佢無返一排吽下/發下臭.....係唔得......
幾多好/岩既道理.....佢都唔會"著燈"...(想通)

失戀係成長既催化劑......

原帖由 Q版韋拉 於 2006-10-18 01:52 AM 發表。 
siuyeah 讓球買皇馬對家~~

蝦條心水里昂~~ac唔知佢打唔打假波^:)^
中埋 波圖, 些路.....3 串 1;))

不過阿記拉左柴......=((

原帖由 Q版亞當斯 於 2006-10-18 01:00 AM 發表。 

唸深一層...對我真係好五掂...近3個幾月...見佐五夠5次...加埋都五夠10個鐘...仲要向我講大話...忍極都有限度...X(
一早提左你.....萬事"街"有因.....=((

原帖由 Q版雲加 於 2006-10-17 10:59 PM 發表。 
zoffy......
好正.....另類超人...;))