返回列表 回復 發帖
原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-10-17 11:39 PM 發表。 

我唔要:-"
.....你一向都 KEEP 到...攻/守既餘地.......;;)
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

今日 巴塞隆納......因為 FANS......盲目地買......>:D<
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 Q版皮利斯 於 2006-10-18 01:55 PM 發表。 

講得好.....>:D<

不過酒不可以麻醉自己.....小心傷身!!!
>:D<
今日賣大包....唔著衫一天
苦榮做咩咁傻要自殺呢=(( ~~~~
原帖由 Q版龍格堡 於 2006-10-18 02:22 PM 發表。 
今日賣大包....唔著衫一天  
一日比一日少......好祈待明天.......

原帖由 Q版韋拉 於 2006-10-18 02:34 PM 發表。 
苦榮做咩咁傻要自殺呢=(( ~~~~
?!??!
電台節目中自殺?!!??!

:-O
原帖由 Q版龍格堡 於 2006-10-18 10:49 AM 發表。 
sorry cc...近排我搬左...夜晚無得online所以少左同你傾...

我追返post見到你咁樣...我都好唔開心...唉...估唔到你又係同我一樣...

實際內容我唔清楚啦....但你終於明白點解我果時係咁唔捨得放手...

本來想今個星 ...
:cry ....thx thx`i wil try my best...
原帖由 Q版皮利斯 於 2006-10-18 02:48 PM 發表。 

?!??!
電台節目中自殺?!!??!
今日報紙有賣阿芝自殺~~~
原帖由 Q版亞當斯 於 2006-10-18 02:58 PM 發表。 

:cry ....thx thx`i wil try my best...
炸佢 MSN.....訴心聲.......;;)

原帖由 Q版韋拉 於 2006-10-18 02:59 PM 發表。 

今日報紙有賣阿芝自殺~~~
未知道.....OUT晒 ......=((
為情自殺!?

阿仙如 輸左.....我都好傷心.......=((

我又自殺先.......=((

有少少頭痛.....潛下先!!!

原帖由 Q版皮利斯 於 2006-10-18 03:02 PM 發表。 

未知道.....OUT晒 ......=((
為情自殺!?
話佢掛住阿媽
原帖由 Q版皮利斯 於 2006-10-18 02:00 PM 發表。 

通常初戀都係咁......
唔會白頭偕老........
佢無返一排吽下/發下臭.....係唔得......
幾多好/岩既道理.....佢都唔會"著燈"...(想通)

失戀係成長既催化劑...... ...
ai~....>.<

:Q :Q ...