返回列表 回復 發帖
原帖由 Q版亨利 於 2006-10-18 05:38 PM 發表。 
b-( b-(
睇黎都要, 又病過, 好番先幾日
潛伏期啊 , 都冇好過.........
原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-10-18 05:39 PM 發表。 

各有各問題 , 一個冇左前面 , 一個冇左後便 , 咁你話前面重要0的定後面重要0的 , 主場有so0的定作客有so0的 , -0.5好0的 定+0.5好0的 , 開波先好0的定入波先好0的.......

講完 ...
^:)^ ^:)^ ^:)^
原帖由 tRACY_ 於 2006-10-18 05:38 PM 發表。 
好唔明 好唔明 好唔明 好唔明 好唔明

X(
唔明咩?? 咩唔明??
原帖由 Q版皮利斯 於 2006-10-18 05:39 PM 發表。 

咁問起點解釋!?:-O
算啦....你地會叫我先去諗啦....=((
原帖由 Q版亨利 於 2006-10-18 05:40 PM 發表。 

^:)^ ^:)^ ^:)^
明白未??
原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-10-18 05:40 PM 發表。 

應該都係, 未清晒......
原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-10-18 05:42 PM 發表。 

明白未??
實則唔多明, 不過我睇好巴塞多d
出去補習, 88
原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-10-18 05:39 PM 發表。 

各有各問題 , 一個冇左前面 , 一個冇左後便 , 咁你話前面重要0的定後面重要0的 , 主場有so0的定作客有so0的 , -0.5好0的 定+0.5好0的 , 開波先好0的定入波先好0的.......

講完 ...
個人意見係.....

車防唔差...不過龍門無左好有問題......
但巴塞隆納 攻力不只在一人身上.....

頂班隊伍已經不在主場作客問題.....

只要巴塞隆納肯攻車仔....坐和望贏......

勝負在中場壓迫問題上.....

不過 FANS 說話一向不中肯.......:-"
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 Q版龍格堡 於 2006-10-18 05:41 PM 發表。 

算啦....你地會叫我先去諗啦....=((  
咁你唔駛諗啦.......暫時;))
原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-10-18 05:40 PM 發表。 

7 年!?;))
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 tRACY_ 於 2006-10-18 05:46 PM 發表。 
零零發!? ;;)

果面 大的 成日了男人.....;))

原帖由 Q版皮利斯 於 2006-10-18 05:44 PM 發表。 

個人意見係.....

車防唔差...不過龍門無左好有問題......
但巴塞隆納 攻力不只在一人身上.....

頂班隊伍已經不在主場作客問題.....

只要巴塞隆納肯攻車仔....坐和望贏......

勝負在中場壓迫問題上.....

不過  ...
平手受我車仔500個??;))

不過要銀行開至有得比