返回列表 回復 發帖
原帖由 Q版龍格堡 於 2006-10-19 03:31 PM 發表。 
好慢呀!!! X(  
比 uwants 更慢......
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 Q版施根 於 2006-10-19 03:35 PM 發表。 

生日比你強暴X(
場場都中.....又正路.......偏偏昨日阿記.....
今日巴塞隆納.....又係輸 1:0.......妖......

妖.......
妖............
妖.................=((
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 Q版皮利斯 於 2006-10-19 03:38 PM 發表。 

我好博愛.....又能接受新野......>:D<
因住冇哂0的大牙啊[-X
原帖由 Q版施根 於 2006-10-19 03:35 PM 發表。 

生日比你強暴X(
見你生日打個 9 折比你......

原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-10-19 03:35 PM 發表。 

nothing to say^:)^
有咁爛賭女.....都唔好要啦.......豬咁春........

幾十億到啦
有沒有一升?!
咁易明好多.......:-"

原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-10-19 03:37 PM 發表。 

你唔問下佢地2個知唔知??;))
知?!

原帖由 Q版皮利斯 於 2006-10-19 03:41 PM 發表。 

場場都中.....又正路.......偏偏昨日阿記.....
今日巴塞隆納.....又係輸 1:0.......妖......

妖.......
妖............
妖.................=((
今日最睇好邊場??
原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-10-19 03:41 PM 發表。 

因住冇哂0的大牙啊[-X
b-( =((

原帖由 Q版皮利斯 於 2006-10-19 03:42 PM 發表。 

有咁爛賭女.....都唔好要啦.......豬咁春........
佢都冇問人幾多歲;P
原帖由 Q版皮利斯 於 2006-10-19 03:44 PM 發表。 

知?!
佢唔出聲問我點解要幫佢出聲問:-"
原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-10-19 03:44 PM 發表。 

今日最睇好邊場??
如果馬會
巴勒莫 [0 / +0.5]

不過歐協我麻麻識.......爆開冷......

原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-10-19 03:45 PM 發表。 

佢都冇問人幾多歲;P
我估唔會太大........

原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-10-19 03:46 PM 發表。 

佢唔出聲問我點解要幫佢出聲問:-"
賓!?

原帖由 Q版皮利斯 於 2006-10-19 03:48 PM 發表。 

如果馬會
巴勒莫  

不過歐協我麻麻識.......爆開冷......
http://www.uwants.com/viewthread ... extra=&page=166

同路喎;))