返回列表 回復 發帖
原帖由 wk.hoo 於 2008-3-3 09:45 PM 發表

哈。。哈。。你得唔得喎。。唔惊你只大鸡乸劏左你啊。。
她温柔大方,美丽动人,善解人意先不会像D小人甘~
~~任逍遥~~
原帖由 posman 於 2008-3-3 09:51 PM 發表

她温柔大方,美丽动人,善解人意先不会像D小人甘~
哈。。哈。。咁我真系看唔出喎。。他个样咁凶狠。。
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
:onion31: 好像有人讲着我?
如果还有遗憾,又怎么样呢?
伤了痛了懂了,就能好了吗?
原帖由 夜雨馨 於 2008-3-3 10:18 PM 發表
:onion31: 好像有人讲着我?
哦。。我答应过夜夜唔会讲夜夜坏话架。。。。你又唔信我喇。。:019:
原帖由 wk.hoo 於 2008-3-3 11:54 PM 發表

哦。。我答应过夜夜唔会讲夜夜坏话架。。。。你又唔信我喇。。:019:
做得我阿大,信有人信你都好难~
~~任逍遥~~
原帖由 wk.hoo 於 3/3/2008 11:54 PM 發表

我信你 ,我话着其他人
如果还有遗憾,又怎么样呢?
伤了痛了懂了,就能好了吗?
原帖由 posman 於 2008-3-4 07:25 PM 發表

做得我阿大,信有人信你都好难~
你只衰鸡。。又在度抹黑我。。。:024:
原帖由 夜雨馨 於 2008-3-4 07:39 PM 發表

我信你 ,我话着其他人
哦。。吓得我喇。。我重以为夜夜讲我。。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-3-4 09:24 PM 發表

你只衰鸡。。又在度抹黑我。。。:024:
我没有响度抹黑你啊~是D人讲你吧了~
~~任逍遥~~
原帖由 posman 於 2008-3-4 09:55 PM 發表

我没有响度抹黑你啊~是D人讲你吧了~
咁你唔会帮我澄清架!!!:024:
一进来就响度吵
**原来...感动是很快就会被心动越过的...**
原帖由 wk.hoo 於 2008-3-5 11:40 AM 發表

咁你唔会帮我澄清架!!!:024:
最帕越描越墨,小心越 , 越吾清呀! ...

你都吾係第一次架啦!老大!~~~
原帖由 bbyyhh 於 2008-3-5 11:55 AM 發表
一进来就响度吵
妹妹你好耐没找我啦~:019:

你有没有参加盈盈的靓女比赛啊~
~~任逍遥~~
原帖由 rickyeva 於 2008-3-5 05:41 PM 發表

最帕越描越墨,小心越澄 , 越吾清呀! ...

你都吾係第一次架啦!老大!~~~
D纸原本都是黑色又点会变白色呢~

有我响度阿大又点会变白喔~
~~任逍遥~~
原帖由 bbyyhh 於 2008-3-5 11:55 AM 發表
一进来就响度吵
噢。。希客喎。。咁耐没来。。。去边来啊??