返回列表 回復 發帖
原帖由 rickyeva 於 2008-3-5 05:41 PM 發表

最帕越描越墨,小心越澄 , 越吾清呀! ...

你都吾係第一次架啦!老大!~~~
唉。。都系多得你唔少喇。。。:019:
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
原帖由 posman 於 2008-3-5 07:14 PM 發表

D纸原本都是黑色又点会变白色呢~

有我响度阿大又点会变白喔~
系喇。。系喇。。知你劲喇。。

多得有你在喇。。:019:
老大!點解你吾去支持呀! :019:  ...

http://www.tvbnow.com/thread-285313-1-1.html

:019: ... :019:  ... :019:  ...
原帖由 rickyeva 於 2008-3-6 04:38 AM 發表
老大!點解你吾去支持呀! :019:  ...

http://www.tvbnow.com/thread-285313-1-1.html

:019: ... :019:  ... :019:  ...
唉。。有格仔的野。。无瘾喎。。
原帖由 posman 於 2008-3-5 07:12 PM 發表

妹妹你好耐没找我啦~:019:

你有没有参加盈盈的靓女比赛啊~
啊哥~~
我这电脑没照片哦,要下礼拜的电脑才有~~所以.......
**原来...感动是很快就会被心动越过的...**
原帖由 wk.hoo 於 2008-3-5 10:33 PM 發表

噢。。希客喎。。咁耐没来。。。去边来啊??
乜啊?我时常都有来,你地无人要理我....:019:
原帖由 bbyyhh 於 2008-3-6 12:35 PM 發表

乜啊?我时常都有来,你地无人要理我....:019:
你都没找我。。乘系挂住找靓仔。。:019:
原帖由 wk.hoo 於 2008-3-6 10:02 PM 發表

你都没找我。。乘系挂住找靓仔。。:019:
靓仔??!!边个叫我???
入谷温人
原帖由 toyo88 於 2008-3-6 10:30 PM 發表

靓仔??!!边个叫我???
哈。。哈。。。你认你系就得囖。。。
原帖由 bbyyhh 於 5/3/2008 11:55 AM 發表
一进来就响度吵
:014: bb,很久不见啦!
如果还有遗憾,又怎么样呢?
伤了痛了懂了,就能好了吗?
原帖由 夜雨馨 於 2008-3-6 10:44 PM 發表

咪就系。。咁耐都没来吹水。。:019:
原帖由 夜雨馨 於 2008-3-6 10:44 PM 發表

你有参加比赛吗?
馨给我你的msn...
:014:
原帖由 wk.hoo 於 2008-3-7 11:58 AM 發表

咪就系。。咁耐都没来吹水。。:019:
而+米来左咯...都无人响度...:019:
原帖由 bbyyhh 於 7/3/2008 01:21 PM 發表

你有参加比赛吗?
馨给我你的msn...
:014:
我pm你,我没有啊!哪么丑:onion03:
如果还有遗憾,又怎么样呢?
伤了痛了懂了,就能好了吗?