返回列表 回復 發帖
原帖由 Q版皮利斯 於 2006-10-20 03:05 PM 發表。 
D 先生 = DOG 先生!? HA HA AH AHAAAAAAA.......

果然黑箱作業.....D 先生一起"談"就陳生就上位!!!

GOD DAM....... ;))  
真係不知所謂...佢都可以做到版主....u記真係有得救....^:)^
原帖由 Q版龍格堡 於 2006-10-20 03:07 PM 發表。 

真係不知所謂...佢都可以做到版主....u記真係有得救....^:)^  
佢出手批左9 成.....

國之將滅.......XXXX;))
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

近期無乜了了......
走左去 系統意見區 同佛仔唱雙王.......
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

死......要交野......閃一陣先!!!

原帖由 Q版皮利斯 於 2006-10-20 03:14 PM 發表。 

至x憎d男扮女0既人妖!!! :@:@
see u~~ :-*
原帖由 Q版龍格堡 於 2006-10-20 03:18 PM 發表。

至x憎d男扮女0既人妖!!! :@:@

咁你.....
原帖由 Q版施根 於 2006-10-20 03:37 PM 發表。 

咁你.....
我係指d死口話自己唔係男果d!! :@

我只係為左想養個囡囡...先至轉做女...唔係話我認我係女仔! >:D<
原帖由 Q版龍格堡 於 2006-10-20 03:59 PM 發表。

我係指d死口話自己唔係男果d!! :@

我只係為左想養個囡囡...先至轉做女...唔係話我認我係女仔! >:D<  
不過你地唔講我都唔知原來佢係男黎
真恐怖X(
原帖由 Q版施根 於 2006-10-20 03:37 PM 發表。 

咁你.....
未係男扮女0既人妖囉!!;))
原帖由 Q版皮利斯 於 2006-10-20 03:14 PM 發表。 

死左啦b-(
原帖由 Q版施根 於 2006-10-20 04:16 PM 發表。 

真恐怖X(
佢地都係估架咋 , 冇証據佢係定唔係^:)^
原帖由 Q版施根 於 2006-10-20 04:16 PM 發表。 

真恐怖X(
痴根你去 PM 性"蘇"擾佢.......比左個頭像佢示愛......;))

原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-10-20 04:37 PM 發表。 

死左啦b-(
!?!??!:-O

原帖由 Q版皮利斯 於 2006-10-20 05:01 PM 發表。 

!?!??!:-O
剛剛至上得返=.=