返回列表 回復 發帖
咁岩既
原帖由 zoffy 於 2006-10-20 07:21 PM 發表。 
大家好>:D<
:-O :-O ..

你個頭像...又令我唸起...X( X(
原帖由 tRACY_ 於 2006-10-19 07:26 PM 發表。 

比 D 耐性等多幾日~ >:D<
要覆就即刻會覆 ....
我 send 佢公司 e-mail address .....
佢應該會日日 check ..... 算啦 ... 都係冇o架喇 ..... :(
原帖由 Q版施根 於 2006-10-20 05:40 PM 發表。 

我呢個大隻佬頭像??
YES
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 zoffy 於 2006-10-20 07:21 PM 發表。 
大家好>:D<
WHY?! 唔做超人......;))
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 Q版皮利斯 於 2006-10-20 07:44 PM 發表。

YES
幾時做左x-men;))
你係痴根?!

原帖由 Q版亞當斯 於 2006-10-20 07:38 PM 發表。 

:-O :-O ..

你個頭像...又令我唸起...X( X(
諗起乜叉?!

女朋友?!:-"

原帖由 Q版皮利斯 於 2006-10-20 07:52 PM 發表。
你係痴根?!
做咩叫我??
原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-10-20 05:24 PM 發表。 

多蒙特sure win , 卡爾斯就唔知
佛賴堡同科隆又點??
原帖由 Q版皮利斯 於 2006-10-20 07:53 PM 發表。 

諗起乜叉?!

女朋友?!:-"
:cry

見到呢d就....:scare
原帖由 Q版施根 於 2006-10-20 07:55 PM 發表。 

做咩叫我??
x-ray1018 <<< POP GUY 仔玩分身......;;)

原帖由 Q版亞當斯 於 2006-10-20 07:57 PM 發表。 

:cry

見到呢d就....:scare
男人來佢頭像.......

原帖由 Q版皮利斯 於 2006-10-20 07:59 PM 發表。

x-ray1018 <<< POP GUY 仔玩分身......;;)
邊個咁pop guy玩分身
有錢有女...唔好咁啦!!!;;)