返回列表 回復 發帖
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 c.c 於 2006-10-20 09:07 PM 發表。 
>:D< >:D<

一齊去就有得唸...>:D< >:D<
北上去踢波!? ;))
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 Q版皮利斯 於 2006-10-20 09:09 PM 發表。 
身材 ok......

樣比一般好少少
^:)^
傲骨
作詞:盧國沾 作曲:譚詠麟 編曲:盧東尼

誰知我內心多苦悶 一切沒法如願
誰知我內心多苦悶 因我甚覺疲倦
但到底 這鬥爭沒有完 想逼我改變
有誰會知我心內 有極強信念

從開始至今多考驗 使我步法常亂
從開始至今多考驗 手裡利劍常斷
話到底 我瞭解好清楚 不肯趁風轉
有時我想去屈服 想起也心酸

不可以 重覆這怒叫聲 自信他朝一柱擎天
沒法屈膝在苦困前 討厭加討厭
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

原帖由 Q版皮利斯 於 2006-10-20 09:10 PM 發表。 

北上去踢波!? ;))
我搵到個地方有冰塞seafood>:D<

shenzhen
原帖由 Q版雲加 於 2006-10-20 09:12 PM 發表。 
傲骨

從開 ...
乜突然咁傲骨!?:-O

原帖由 Q版雲加 於 2006-10-20 09:12 PM 發表。 
傲骨

從開 ...
你搞咩啊 , sister:-O
原帖由 Q版皮利斯 於 2006-10-20 09:12 PM 發表。 
就咁睇唔靚......要放大至 100 %先靚.......
而家佢 auto 宿細左 fix 版面唔靚.........

原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-10-20 09:13 PM 發表。 

我搵到個地方有冰塞seafood>:D<

shenzhen
塞人 定 比人塞!?

原帖由 Q版皮利斯 於 2006-10-20 09:16 PM 發表。 

塞人 定 比人塞!?
比人塞 , 可能塞人都得:-*
比人塞唔好玩.....

我比較喜歡搞人.....;))

原帖由 Q版皮利斯 於 2006-10-20 09:10 PM 發表。 

北上去踢波!? ;))
你去我去...我地注定together..:-*
有時我想去屈服 想起也心酸
傲骨

從開 ...
釋放自己繼續自由, 放蕩 又 淫蕩......;;)