返回列表 回復 發帖
都那么近了你还feel不到吗?
allex84 發表於 2009-5-16 04:14 PM
一点都feel不到
人与人的相遇是一种缘分,也可以说是命运的安排。。
嘻嘻,我係假公公
假書僮 發表於 2009-5-16 04:15 PM
有到公公那么老吗??
呢度真系大佬云集!
欢迎光临《广东吹水专区》
这些招还是留给你心爱的就可以了
allex84 發表於 2009-5-16 04:15 PM
不知道你在讲什么
衰猫又换头像啦
allex84 發表於 2009-5-16 16:17
一直都係呢個頭像ga..之前兄弟幫裡面一個人幫我整ga..太耐冇來..唔記得邊個整左..><
換左呢個新論壇...個頭像冇左變化..
bra少也好像星星。。只是闪下而已
有到公公那么老吗??
ForeverEver 發表於 2009-5-16 16:20
你哋可join my facebook,咁咪知道我有幾老啦!!
【兄弟帮】2011年兄弟帮吹水区
你哋可join my facebook,咁咪知道我有幾老啦!!
假書僮 發表於 2009-5-16 04:29 PM
公公很 in 哦。。还有玩facebook
公公很 in 哦。。还有玩facebook
ForeverEver 發表於 2009-5-16 16:31
唔玩facebook,會同仔女有代溝呀!!
假書僮 發表於 2009-5-16 04:33 PM
为什么啊
你的仔女几岁了
为什么啊
你的仔女几岁了
ForeverEver 發表於 2009-5-16 16:37
My daughter is 11,my son is 7
假書僮 發表於 2009-5-16 04:33 PM
你怎会是公公呢?你那么有型!
~~~~火爆+神经+头疯~~~~
不知道你在讲什么
ForeverEver 發表於 2009-5-16 04:21 PM
你心里知道就好了
一直都係呢個頭像ga..之前兄弟幫裡面一個人幫我整ga..太耐冇來..唔記得邊個整左..><
換左呢個新論壇...個頭像冇左變化..
地獄天使貓 發表於 2009-5-16 04:22 PM
原来是这样的
昨天看你的时候是没有头像的
假書僮 發表於 2009-5-16 04:29 PM
怕会被吓到
假書僮 發表於 2009-5-16 04:33 PM [url=redirect.php?goto=findpost&pid=17257145&ptid=563246][/url]
My daughter is 11,my son is 7
假書僮 發表於 2009-5-16 04:43 PM [url=redirect.php?goto=findpost&pid=17257263&ptid=563246][/url]
呀!原来你那么老了
对不起应该说年纪有点大比较好听点
你女儿才小我几岁而已