返回列表 回復 發帖
原帖由 Q版施根 於 2006-10-21 09:22 PM 發表。 

好掛住個股市
都 2 個月了....
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

Goal! Wigan Athletic 4, Manchester City 0. Luis Antonio Valencia (Wigan Athletic) right footed shot from a difficult angle on the right to the bottom left corner. Assisted by Emile Heskey.
原帖由 Q版皮利斯 於 2006-10-21 09:24 PM 發表。

搵不到好多野.....
要搵人打工......

比外面價錢貴少少.....
^:)^ 我都係咁....但我好少野要搵
原帖由 Q版皮利斯 於 2006-10-21 09:26 PM 發表。

講下姐......

我地咁 FRD:-*
其實你想用我唔介意...我都好少用
原帖由 Q版法明尼 於 2006-10-21 09:26 PM 發表。

嗚嗚
[-X 你應該惡佢多d
原帖由 冰玉 於 2006-10-21 09:26 PM 發表。

你請0左我食飯先算

小冰冰e+要對付你呢d嵔人..反口X( ...之前餐話唔洗你請...e+要你請返X(

個次話請你你自己唔要ja wor
個次已經當我請你一次
今次你請我>:/
原帖由 Q版施根 於 2006-10-21 09:26 PM 發表。

唔可以講笑
鬼妹13,4yrs old勁過香港20
=(( 所以小冰冰知道我無吸引力
原帖由 Q版施根 於 2006-10-21 09:25 PM 發表。 

你做左波版之後
旺左好q多^:)^
;)) >:D< ;;)
原帖由 Q版皮利斯 於 2006-10-21 09:28 PM 發表。

都 2 個月了....
個陣時玩得幾開心
幾鬼正
原帖由 Q版施根 於 2006-10-21 09:27 PM 發表。

又打劫:-O
[-X 多事
原帖由 Q版施根 於 2006-10-21 09:22 PM 發表。 

哈哈
果然夠吸引力
其實佢唔係話溝我......
不過話我頭像好 CUTE...
連續 2日 PM ME.....
我一睇 十多歲.....費事啦.....
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 Q版亨利 於 2006-10-21 09:29 PM 發表。
Goal! Wigan Athletic 4, Manchester City 0. Luis Antonio Valencia (Wigan Athletic) right footed shot from a difficult angle on the right to the bottom left corner. Assisted by Emile Heskey.
真係食左偉哥
原帖由 Q版施根 於 2006-10-21 09:30 PM 發表。

個次話請你你自己唔要ja wor
個次已經當我請你一次
今次你請我>:/
:-O 你無比錢何來當請:-O
原帖由 冰玉 於 2006-10-21 09:31 PM 發表。

=(( 所以小冰冰知道我無吸引力

我冇話你
我話個某d姐=.=
原帖由 Q版亨利 於 2006-10-21 09:24 PM 發表。 

果面我都有幾x億, 但係都冇用
後樂園 $ = 南韓 $
UWANTS $ = 美金 $
TVB$ = 澳 $