返回列表 回復 發帖
原帖由 快乐鱼啦啦 於 2009-2-6 04:16 PM 發表

大马柔佛。。你知道柔佛吗??柔佛又有很多下城市的。。。
你在加拿大读书吗??你是哪里人??
我之前唔知到柔佛,不過而家知到啦! 我係香港出世, 好細個一家移民左去加拿大囉!
新年过后,超闷,,,,
原帖由 manyiu 於 2009-2-6 04:21 PM 發表

我之前唔知到柔佛,不過而家知到啦! 我係香港出世, 好細個一家移民左去加拿大囉!
真是羡慕了。。。加拿大好玩吗??来大马记得找我哦。。
原帖由 bmoon1977 於 2009-2-6 04:16 PM 發表
manyiu... 冷就穿多件衫,不要冷亲啊。
上個月個場雪, 我日日幫手剷雪, 真係有D冷親. 個肩膀而家仲有一些痛! 而家好好多啦!
原帖由 manyiu 於 2009-2-6 04:24 PM 發表

上個月個場雪, 我日日幫手剷雪, 真係有D冷親. 個肩膀而家仲有一些痛! 而家好好多啦!
噢... 好了那就好啦... 你要照顾身体啊,你很怕冷的。为什么还不去睡啊...?
珍惜四人帮。。。
原帖由 快乐鱼啦啦 於 2009-2-6 04:24 PM 發表

當然會搵你地啦! ! 冬天凍到就黎死, 落雪出去又危險! 唔好羡慕呀係夏天好正, 平均 20-27度!
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
原帖由 快乐鱼啦啦 於 2009-2-6 04:24 PM 發表

嘿嘿...到时manyiu很不得空了...
珍惜四人帮。。。
原帖由 manyiu 於 2009-2-6 09:17 AM 發表

我今年可能做暑期工, 如果儲得夠, 好想去大馬玩! 576139
你去大馬大把人爭住幫你包吃包住
原帖由 bmoon1977 於 2009-2-6 04:27 PM 發表
噢... 好了那就好啦... 你要照顾身体啊,你很怕冷的。为什么还不去睡啊...?
哈哈, 而家知到我D時間啦! 快啦!
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
原帖由 manyiu 於 2009-2-6 04:29 PM 發表

當然會搵你地啦! ! 冬天凍到就黎死, 落雪出去又危險! 唔好羡慕呀係夏天好正,576142 平均 20-27度!  
 我最喜欢荷兰...
珍惜四人帮。。。
原帖由 h2o 於 2009-2-6 04:30 PM 發表

嘿嘿... 水师大人,你来这里都是很多人包你的。
珍惜四人帮。。。
原帖由 h2o 於 2009-2-6 04:30 PM 發表

水水, 出現啦!  我唔要人包吃包住, 好衰女嫁! 冇 $$$$ 事願留係屋企! 唔可以貪心呀!
原帖由 manyiu 於 2009-2-6 04:31 PM 發表

哈哈, 而家知到我D時間啦! 快啦!576143
在我认识你那天就慢慢的懂了... 很久没和你聊天了咯...
珍惜四人帮。。。

你们都会帮manyiu包吃包住吗???那就好咯。。
manyiu就不用担心了。。
原帖由 bmoon1977 於 2009-2-6 09:33 AM 發表
嘿嘿... 水师大人,你来这里都是很多人包你的。
邊個?  當我係鴨啊?