返回列表 回復 發帖
原帖由 Q版皮利斯 於 2006-10-21 09:54 PM 發表。

我識既多數 1-2個月就.....:-"

等不了數年......:-O
:-* 可能人地十五歲11個月呢
原帖由 Q版亨利 於 2006-10-21 09:49 PM 發表。 

>:D<
我識
咁...你應該可以入男童院.....
佢入家計會......

☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 冰玉 於 2006-10-21 09:51 PM 發表。 

[-X 佢乖0左啦
遠離損友未?!;;)
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

蝦條, 你緊係少睇報紙la.....而家d 細路女好中意d 廿幾三十架.............

上親報紙果d, 個女仔都係得12,3,4 歲, 果男既就廿幾..........
Schalke 04  1-0

cc 等收錢
原帖由 Q版皮利斯 於 2006-10-21 09:53 PM 發表。

香港要坐牢.....
外國呢?!
幾多以下先要?!
我唔知wor
不過d鬼妹都唔理嫁啦
亞琛 1-0^^
原帖由 Q版皮利斯 於 2006-10-21 09:56 PM 發表。

遠離損友未?!;;)
[-X 不如問下你會唔會啦
原帖由 Q版亨利 於 2006-10-21 09:52 PM 發表。 

你下面果頭冇腦架.......
而且你下面果頭抬唔得起先:-" :-"
佢係野獸.....唔想野就衝入去....
應該就算有腦都係識加數......加到十多億佢就唔識計了......

原帖由 冰玉 於 2006-10-21 09:53 PM 發表。

[-X

廢事講...再講傷感情
咁下次就多謝你喇^:)^
原帖由 Q版皮利斯 於 2006-10-21 09:55 PM 發表。 

咁...你應該可以入男童院.....
佢入家計會......

我都唔係男童:-" :-"
原帖由 冰玉 於 2006-10-21 09:52 PM 發表。 

:-* 我地搵人黎應徵下
搵人!?
小熊女果埋損友.....=((

原帖由 Q版皮利斯 於 2006-10-21 09:59 PM 發表。 

佢係野獸.....唔想野就衝入去....
應該就算有腦都係識加數......加到十多億佢就唔識計了......

咁叫佢睇住黎衝喎......咪衝錯地方....
原帖由 Q版亨利 於 2006-10-21 09:57 PM 發表。 
蝦條, 你緊係少睇報紙la.....而家d 細路女好中意d 廿幾三十架.............

上親報紙果d, 個女仔都係得12,3,4 歲, 果男既就廿幾..........
我就係怕......

原帖由 Q版施根 於 2006-10-21 09:58 PM 發表。 

我唔知wor
不過d鬼妹都唔理嫁啦
>:D< ^:)^
咁你試過未先