返回列表 回復 發帖
原帖由 bbyyhh 於 2008-3-11 05:45 PM 發表

我不是酱可怕的人....
你不是放工了吗???
入谷温人

回復 #3171 toyo88 的帖子

六点放工啊.....刚才是讲准备...现在真的要走咯~~
**原来...感动是很快就会被心动越过的...**
原帖由 bbyyhh 於 2008-3-11 05:50 PM 發表
六点放工啊.....刚才是讲准备...现在真的要走咯~~
那再 一次罗.....
入谷温人
原帖由 bbyyhh 於 2008-3-11 05:42 PM 發表

我真的很怕会吓到你.....对不起.....为了支持,没办法..... 你看到shannon的绝招吗
时限快到了咯~
再不参加~
我就派出富家豪族的弟子~
还有牛头马面~

因为怕吓坏很多人,这次就只有 ,下次就不知道了咯~
原帖由 shannon0730 於 2008-3-11 05:56 PM 發表

时限快到了咯~
再不参加~
我就派出富家豪族的弟子~
还有牛头马面~

因为怕吓坏很多人,这次就只有 ,下次就不知道了咯~
hi~有钱人的女儿
入谷温人
我返来啦~~阿大呢~

没人????

走人先~:onion05:
~~任逍遥~~
原帖由 posman 於 2008-3-11 07:29 PM 發表
我返来啦~~阿大呢~

没人????

hi~你好
入谷温人
原帖由 bbyyhh 於 2008-3-11 03:59 PM 發表

我....迟点你就会知道...不要吓到啊....
哈。。哈。。我唔惊架。。我都几钟意看鬼戏的。。哈。。哈。。
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
原帖由 toyo88 於 2008-3-11 05:39 PM 發表

你死啦,你死啦....得罪女人:onion31:
我没啊。。我只是讲真话。。唔通。。讲真话都唔得咩。。:019:
原帖由 wk.hoo 於 2008-3-11 09:52 PM 發表

哈。。哈。。我唔惊架。。我都几钟意看鬼戏的。。哈。。哈。。
真系甘恐怖....
入谷温人
原帖由 bbyyhh 於 2008-3-11 05:42 PM 發表

我真的很怕会吓到你.....对不起.....为了支持,没办法..... 你看到shannon的绝招吗
哈。。哈。。唔好讲咁多喇。。快快参加喇。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-3-11 09:54 PM 發表

我没啊。。我只是讲真话。。唔通。。讲真话都唔得咩。。:019:
唔系唔得~不过对女人要讲假话
入谷温人
原帖由 ddly 於 2008-3-11 05:43 PM 發表
得罪女人的下场是很惨的噢!!!

不是i'm dead,是 u dead!!!
哈。。哈。。我真系未惊过咯。。他都唔系咁小气的人。。
原帖由 posman 於 2008-3-11 07:29 PM 發表
我返来啦~~阿大呢~

没人????

在度喇。。。你又想去边喎。。:onion14:
原帖由 toyo88 於 2008-3-11 09:57 PM 發表

唔系唔得~不过对女人要讲假话
吓。。。我妈叫我唔好讲大话呃人喎。。唔通。。他老点我。。。