返回列表 回復 發帖
欢迎所油“废材山庄”的朋友参加兄弟帮的活动。。。
http://210.6.90.149/thread-293202-1-1.html
:onion14:
原帖由 夜雨馨 於 2008-3-12 02:00 PM 發表

我唔想吓死人
夜夜。。你做咩又出刀仔啊。。
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
原帖由 bbyyhh 於 2008-3-12 02:08 PM 發表

馨,你绝对吓不到人:014:
是囖/。。是咯。。。有bb在度。。几时到你吓人喎。。
原帖由 djt121216 於 2008-3-12 05:25 PM 發表
欢迎所油“废材山庄”的朋友参加兄弟帮的活动。。。
http://210.6.90.149/thread-293202-1-1.html
:onion14:
噢噢。。兄弟帮又有野玩/??等我看过先。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-3-12 08:41 PM 發表

是囖/。。是咯。。。有bb在度。。几时到你吓人喎。。
你......:024: !!!
不过,不管几吓人...你讲过就一定要支持我~..
不然的话,,,,,嘿嘿嘿......
**原来...感动是很快就会被心动越过的...**
来过废材生活。。。:onion14:
大帅哥。。。。
原帖由 bbyyhh 於 2008-3-12 08:58 PM 發表

我也支持你~~~:014:

原帖由 bbyyhh 於 2008-3-12 08:58 PM 發表

我讲过是就是。。我唔会反口的。。。

你系米带眼镜果个呀??:014:
入谷温人
原帖由 walala 於 2008-3-12 09:01 PM 發表

我也支持你~~~:014:
多谢先
原帖由 toyo88 於 2008-3-12 09:01 PM 發表

你系米带眼镜果个呀??:014:
是不是吓到你了......
原帖由 wk.hoo 於 2008-3-12 09:01 PM 發表

我讲过是就是。。我唔会反口的。。。
甘就多谢先啦
原帖由 bbyyhh 於 2008-3-12 09:08 PM 發表

是不是吓到你了......
点会le~
入谷温人
原帖由 bbyyhh 於 2008-3-12 09:09 PM 發表

甘就多谢先啦
哦。。咁我去看看先架喇。。
原帖由 toyo88 於 2008-3-12 09:09 PM 發表

点会le~
系米噶....
哈哈.....我走先啦...明天见~~