返回列表 回復 發帖
原帖由 Q版雲加 於 2006-10-23 02:06 AM 發表。 
有冇人有Norah Jones D歌?;;)
:-O :-O

sorry  無...
原帖由 Q版皮利斯 於 2006-10-23 02:10 AM 發表。 
>:D< :-*

HA HA H HA H AAAAAAAAA
謝了~

你幫我搵到個 POST 的話.. 我會愛你多一點 :-*

呵~ 訓,bye all >:D<
依處都有打工區.....
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 Q版皮利斯 於 2006-10-23 02:08 AM 發表。 

都好.....不錯!!!
讀 3 年!?
just~1 year...
原帖由 tRACY_ 於 2006-10-23 02:12 AM 發表。 

謝了~

你幫我搵到個 POST 的話.. 我會愛你多一點 :-*

呵~ 訓,bye all >:D<
88=((
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 c.c 於 2006-10-23 02:12 AM 發表。 

just~1 year...
易嗎?!

原帖由 Q版皮利斯 於 2006-10-23 02:14 AM 發表。 

易嗎?!
有d難度...b-(   尤其sales & marketing...
畢業之後去工作?!

原帖由 Q版皮利斯 於 2006-10-23 02:17 AM 發表。 
畢業之後去工作?!
係...早d返工  早d搵$...X(
原帖由 c.c 於 2006-10-23 02:10 AM 發表。 

少爺工商銀行掂五掂??[-O<
升就一定, 但短線不會升升很多....10~15%左右I think
原帖由 Q版皮利斯 於 2006-10-23 02:11 AM 發表。 
你有CASH !?

銀行關左喎.......
咁幾百萬都有嘅........
原帖由 Q版雲加 於 2006-10-23 02:19 AM 發表。 

升就一定, 但短線不會升升很多....10~15%左右I think
thx...我同fan夾分入佐1手...[-O<
問少爺佢一定識.......:-*

我都閃了......今日好累!!!b-(
祝巴塞隆納贏!!!>:D<

原帖由 Q版皮利斯 於 2006-10-23 02:26 AM 發表。 

祝巴塞隆納贏!!!>:D<
me2, goodnight everyone >:D<
原帖由 Q版皮利斯 於 2006-10-23 02:26 AM 發表。 

巴塞隆納贏!!!>:D<
如果今晚尾注都輸...甘我注定死梗=.="  望天打救... [-O<

88 all