返回列表 回復 發帖
原帖由 Q版皮利斯 於 2006-10-23 03:23 PM 發表。 
total 2 次結果!!!

Ivan仔^^
+5150

X-Ray1018

kan_sir1988

NONO

+ = 贏我 , - = 輸比我
萬係單位!!!

有 cash( 分 )即還.....收 8 折......
橫點而家沒有利息有著數嫁!!!
我急用...u $
無既可 ...
wa~ 分 d 黎好喎~!! :-*

;))
原帖由 Q版皮利斯 於 2006-10-23 03:23 PM 發表。 

初時估佢地好好朋友......點知道.....
係囉....我都打個突.....:-"
原帖由 tRACY_ 於 2006-10-23 03:25 PM 發表。 

wa~ 分 d 黎好喎~!! :-*

;))
大佬...我輸呀!!!=((
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 Q版龍格堡 於 2006-10-23 03:26 PM 發表。 

係囉....我都打個突.....:-"  
x2=((
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

即係比呢度嘅40000分你$-)
原帖由 Q版皮利斯 於 2006-10-23 03:30 PM 發表。 

x2=((
有無靚相? 你好耐無比相我換wallpaper...>:D<
原帖由 Q版龍格堡 於 2006-10-23 03:33 PM 發表。 

有無靚相? 你好耐無比相我換wallpaper...>:D<  
有無靚女? 你好耐無女我識...>:D<
原帖由 Q版韋拉 於 2006-10-23 03:32 PM 發表。 
即係比呢度嘅40000分你$-)
係依處既 tvb$90000 = u$300 萬

原帖由 Q版龍格堡 於 2006-10-23 03:33 PM 發表。 

而家時勢.....我怕比人 ban......
因我支持佛...得罪好多人......

原帖由 Q版皮利斯 於 2006-10-23 03:47 PM 發表。 

係依處既 tvb$90000 = u$300 萬
琴晚場瓜菜...>:D<
原帖由 c.c 於 2006-10-23 03:45 PM 發表。 

有無靚女? 你好耐無女我識...>:D<
佢大把啦...;;)

原帖由 Q版皮利斯 於 2006-10-23 03:48 PM 發表。 

佢大把啦...;;)
我都覺..
咁你慢慢等d錢啦~~~~^:)^
原帖由 c.c 於 2006-10-23 03:48 PM 發表。 

琴晚場瓜菜...>:D<
早知道唔比 ivan 買累巴塞隆納輸.......wah hahaahahhdaha;))