返回列表 回復 發帖
原帖由 Q版亨利 於 2006-10-23 04:02 PM 發表。 
蝦條, 過左數la
收左...麻煩晒!!!
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 Q版皮利斯 於 2006-10-23 04:16 PM 發表。 

唔係轉開左姐.....
我會好慳家...唔亂用.....

不過我想如果佢地有就還住比我先.....因為都沒有利息收.....
tvb$ 我都不是想收.....比唔比都唔急用...... ...
過左俾你la....
原帖由 Q版龍格堡 於 2006-10-23 04:18 PM 發表。 

幾時又黎一個官方party?? 我完全唔知喎....:-O  
個個版都置左頂啦 , 7友^:)^
原帖由 Q版龍格堡 於 2006-10-23 04:15 PM 發表。 

死亡8分鐘..........................b-(
b-( b-(
一路睇, 一路眼都突埋
原帖由 c.c 於 2006-10-23 04:18 PM 發表。 

:-* 女呢??  hehe~
23/f....搵公關部benny san~~~ ;))
原帖由 Q版龍格堡 於 2006-10-23 04:11 PM 發表。 

輸左1餅..................................................=((  
咁多.....
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

幾時又改左日期??:-O
原帖由 tRACY_ 於 2006-10-23 04:12 PM 發表。 

唔理得咁多.. =((
你又唔用...又 2 面都有分係手.....

:-"

原帖由 Q版龍格堡 於 2006-10-23 04:20 PM 發表。 

benny san 好似輸得最慘=((
原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-10-23 04:18 PM 發表。 

你唔好傻啦[-X
我講真=.="...有無辦法搵到   親愛的督督..:-*
原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-10-23 04:19 PM 發表。 

個個版都置左頂啦 , 7友^:)^
no
原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-10-23 04:18 PM 發表。 

我掉轉:-"
你急用 tvb$ 我有.....

原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-10-23 04:20 PM 發表。 
幾時又改左日期??:-O
原帖由 Q版龍格堡 於 2006-10-23 04:20 PM 發表。 

:-O :-O ....delay佐好耐...
原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-10-23 04:21 PM 發表。 

benny san 好似輸得最慘=((
昨晚上來話黑......
不過唔覺輸多.......佢重同我地吹水......