返回列表 回復 發帖
原帖由 星明月日朗 於 2006-10-23 04:53 PM 發表。 
咁耐無入過黎~
say 個 hi先
^:)^
原帖由 Q版皮利斯 於 2006-10-23 04:52 PM 發表。 

重可以坐牢.....罪名賭外父.....;;)
鐵窗中反思己過.......=((
原帖由 Q版龍格堡 於 2006-10-23 04:52 PM 發表。 

唔使辛苦你地...因為我己經將佢地輸9哂........^:)^  
既然係甘...不如比埋剩抵果d我地分佐佢>:D<
原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-10-23 04:54 PM 發表。 

^:)^
阿so;))
忘了那一年......是否真的忘記了.......等待時間的證明.......
原帖由 Q版皮利斯 於 2006-10-23 04:21 PM 發表。 

你又唔用...又 2 面都有分係手.....

:-"
"責" 袋~ :-"
原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-10-23 04:52 PM 發表。 

否極泰來 , 買一買都好喎[-O<
比40個字來先......唔買既......
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 Q版皮利斯 於 2006-10-23 04:53 PM 發表。 
某些票據可以扣稅.....例如"損"(卷) 皮利斯博愛基金.....>:D<
本來想講衰野 , 但版主係度 , 放過你
原帖由 Q版皮利斯 於 2006-10-23 04:53 PM 發表。 
某些票據可以扣稅.....例如"損"(卷) 皮利斯博愛基金.....>:D<
[-X [-X   應該係 Q版阿仙奴基金  或者  球天基金...
原帖由 星明月日朗 於 2006-10-23 04:55 PM 發表。 

阿so;))
版主大人 , 咁錯蕩啊??
原帖由 Q版皮利斯 於 2006-10-23 04:55 PM 發表。 

比40個字來先......唔買既......
1~40>:D<
原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-10-23 04:54 PM 發表。 

做左善事0者
求情時講.....我都係買本地外父...支持一下中小企業發展......;;)
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

呢個基金係咪卑我地呢d窮人呢;))
忘了那一年......是否真的忘記了.......等待時間的證明.......
捐錢後有咩福利?? 可以打救佢嗎?? ^:)^
原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-10-23 04:57 PM 發表。 

版主大人 , 咁錯蕩啊??
個边無人~
咪入黎吹囉~
我未收到你賀禮>:/
原帖由 Q版皮利斯 於 2006-10-23 04:57 PM 發表。 

求情時講.....我都係買本地外父...支持一下中小企業發展......;;)
我幫襯內地 , 係唔係講支持內地經濟啊b-(