返回列表 回復 發帖
原帖由 Q版龍格堡 於 2006-10-23 04:54 PM 發表。 

鐵窗中反思己過.......=((  
後悔當初沒有輸左立即報警......搞到有收據.....;;)
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 Q版龍格堡 於 2006-10-23 04:58 PM 發表。 

捐錢後有咩福利?? 可以打救佢嗎?? ^:)^  
可以  我地呢個大家庭  絕對可以.. :-*
原帖由 星明月日朗 於 2006-10-23 04:58 PM 發表。 

個边無人~
咪入黎吹囉~
我未收到你賀禮>:/
我怕ICAC喎;))
原帖由 tRACY_ 於 2006-10-23 04:55 PM 發表。 

"責" 袋~ :-"
大重 女仔唔好拿太多重野係身......;))
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 Q版皮利斯 於 2006-10-23 04:59 PM 發表。 

後悔當初沒有輸左立即報警......搞到有收據.....;;)
累人筆錢............=((
原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-10-23 05:00 PM 發表。 

我怕ICAC喎;))
呢度無ICAC~
無問題~
嘰:-"
忘了那一年......是否真的忘記了.......等待時間的證明.......
我想問....認真的....(負債)人死左....咁d咭數邊個還??
原帖由 Q版龍格堡 於 2006-10-23 05:01 PM 發表。 
我想問....認真的....(負債)人死左....咁d咭數邊個還??
擔保人;))
忘了那一年......是否真的忘記了.......等待時間的證明.......
原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-10-23 04:55 PM 發表。 

本來想講衰野 , 但版主係度 , 放過你
有本事就講 PM >:/

發送到: 星明月日朗
時間: 2006-10-23 05:02 PM
內容: 這是由論壇系統自動發送的通知短消息。

您收到一筆來自他人的積分轉賬。

時間: 2006-10-23 05:02 PM
淨收入: TVB 10 元

附言: 小小心意 ~~~~ 呵呵 ~~~~

;))
原帖由 c.c 於 2006-10-23 05:00 PM 發表。 

可以  我地呢個大家庭  絕對可以.. :-*
:-*
原帖由 星明月日朗 於 2006-10-23 05:02 PM 發表。 

擔保人;))
咭數喎? 唔係貴利...
原帖由 c.c 於 2006-10-23 04:56 PM 發表。 

[-X [-X   應該係 Q版阿仙奴基金  或者  球天基金...
唔同.....皮利斯博愛基金 係專幫中國 13 億人.....尤其女仔自力更生......

HA HA HA AH AHAAAAAAAAAAAAA

原帖由 Q版龍格堡 於 2006-10-23 05:01 PM 發表。 
你冇財產既未入壞帳囉
原帖由 Q版龍格堡 於 2006-10-23 05:04 PM 發表。 

咭數喎? 唔係貴利...
OH:-O
咁你財產有無人繼承~
有的話就由繼承人黎咩
無就係咁先