返回列表 回復 發帖
原帖由 Q版龍格堡 於 2006-10-23 05:08 PM 發表。

咁都好d...禍不及妻兒....=((  
去整張黑card簽跟住死$-)
原帖由 Q版皮利斯 於 2006-10-23 05:08 PM 發表。 

唔好打救...一齊沉淪.....
施主你已經回頭是岸....可喜可賀....
原帖由 Q版龍格堡 於 2006-10-23 05:01 PM 發表。 
我想問....認真的....(負債)人死左....咁d咭數邊個還??
睇下欠什麼人.....
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 Q版柏金 於 2006-10-23 05:09 PM 發表。 

有財產被人繼承,唔係應該係財產度扣返嫁咩:-O
未必~
如果遺產裏面係唔夠還數~
咁的話~
繼承人就要咩埋條數~
忘了那一年......是否真的忘記了.......等待時間的證明.......
原帖由 Q版柏金 於 2006-10-23 05:10 PM 發表。 

去整張黑card簽跟住死$-)
死左之後第一個黎搵你....>:D<
原帖由 Q版皮利斯 於 2006-10-23 05:11 PM 發表。 

睇下欠什麼人.....
咭數....普通credit咭.....
原帖由 Q版龍格堡 於 2006-10-23 05:10 PM 發表。 
咁比如我欠恆生咭數...但我渣打戶口有錢呢?
你唔還 , 恆生申請你破產 , 所有銀行戶口凍結用來還錢 , 你仲要比所有費用...
原帖由 Q版龍格堡 於 2006-10-23 05:10 PM 發表。 
咁比如我欠恆生咭數...但我渣打戶口有錢呢?
你估銀行唔識查咩
忘了那一年......是否真的忘記了.......等待時間的證明.......
原帖由 Q版龍格堡 於 2006-10-23 05:04 PM 發表。 

咭數喎? 唔係貴利...
即係壞脤...沒有擔保人...就不了了之......
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 星明月日朗 於 2006-10-23 05:11 PM 發表。

未必~
咁的話~
繼承人就要咩埋條數~
咁又係,差銀行錢好似要繼承人還:-SS
但係唔係好似可以選擇繼承唔繼承嫁咩?
原帖由 星明月日朗 於 2006-10-23 05:11 PM 發表。 

未必~
咁的話~
繼承人就要咩埋條數~
好似唔係喎:-O
原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-10-23 05:12 PM 發表。 

你唔還 , 恆生申請你破產 , 所有銀行戶口凍結用來還錢 , 你仲要比所有費用...
thx.....
原帖由 Q版龍格堡 於 2006-10-23 05:11 PM 發表。

死左之後第一個黎搵你....>:D<  
d錢你用既,搵我做乜
原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-10-23 05:06 PM 發表。 

你幾時申請credit card要擔保人架??
銀行好醒..個人又沒有擔保...比你借極都係幾萬......

原帖由 星明月日朗 於 2006-10-23 05:12 PM 發表。 

你估銀行唔識查咩
我唔係咁意思...我係指會唔會一蓋"cum"一樽唧....