返回列表 回復 發帖
原帖由 Q版柏金 於 2006-10-23 05:13 PM 發表。 

咁又係,差銀行錢好似要繼承人還:-SS
但係唔係好似可以選擇繼承唔繼承嫁咩?
嘩 , 你走左去邊?? 咁耐唔見人既??
原帖由 Q版皮利斯 於 2006-10-23 05:14 PM 發表。

銀行好醒..個人又沒有擔保...比你借極都係幾萬......
我無收入都申請到:L
原帖由 Q版柏金 於 2006-10-23 05:13 PM 發表。 

咁又係,差銀行錢好似要繼承人還:-SS
但係唔係好似可以選擇繼承唔繼承嫁咩?
全中;))
你可以選擇~
所以繼承個時都係小心D
忘了那一年......是否真的忘記了.......等待時間的證明.......
原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-10-23 05:09 PM 發表。 

買左post出來 >:/
HA HA HA AHA
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-10-23 05:15 PM 發表。

嘩 , 你走左去邊?? 咁耐唔見人既??
走去打機:L
而家讀書先上下尼:-"
原帖由 Q版龍格堡 於 2006-10-23 05:01 PM 發表。 
我想問....認真的....(負債)人死左....咁d咭數邊個還??
五洗還...因為已經屎佐...不過會繼續寄單去你地址...
thx all.....
原帖由 Q版皮利斯 於 2006-10-23 05:14 PM 發表。 

銀行好醒..個人又沒有擔保...比你借極都係幾萬......
一間間啦 , 有0的美國bank傻的 , 可以借月薪既10倍
原帖由 Q版龍格堡 於 2006-10-23 05:10 PM 發表。 
咁比如我欠恆生咭數...但我渣打戶口有錢呢?
我建議你朋友有心死...不如買人壽好過啦.......

會係其他財產扣回比債主.....好像......
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

肥so....我地無拖無欠.......
原帖由 星明月日朗 於 2006-10-23 05:15 PM 發表。 

全中;))
你可以選擇~
所以繼承個時都係小心D
版主大人 做銀行定做Law firm架??>:D<
原帖由 Q版皮利斯 於 2006-10-23 05:18 PM 發表。

我建議你朋友有心死...不如買人壽好過啦.......

會係其他財產扣回比債主.....好像......
尼加拿大買,自殺都有得賠>:D<
原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-10-23 05:18 PM 發表。 

一間間啦 , 有0的美國bank傻的 , 可以借月薪既10倍
其實銀行點批~
係睇你既全部收入同財產黎計~
其實銀行借得多~
先有肉食
忘了那一年......是否真的忘記了.......等待時間的證明.......
原帖由 Q版龍格堡 於 2006-10-23 05:18 PM 發表。 
肥so....我地無拖無欠.......
係啦
原帖由 Q版皮利斯 於 2006-10-23 05:01 PM 發表。 

大重 女仔唔好拿太多重野係身......;))
佢個袋好大要好多錢$-)