返回列表 回復 發帖
原帖由 tRACY_ 於 2006-10-24 01:45 AM 發表。 

放逐~ :-*
咁你解比我知道啦......
我唔明.....=((
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 Q版皮利斯 於 2006-10-24 01:49 AM 發表。 

未到 180 唔好比飽飯佢食......
[-X 我唔似得你咁無人情味 =(( ^:)^
原帖由 Q版皮利斯 於 2006-10-24 01:50 AM 發表。 

咁你解比我知道啦......
我唔明.....=((
我唔知喎....

閉關中 =((
原帖由 Q版雲加 於 2006-10-24 01:43 AM 發表。 
b-(
今次係.....................抄人[-X
:-O :-O  炒who??咩film??
原帖由 Q版亞當斯 於 2006-10-24 01:50 AM 發表。 

宇房既答法係...甘要看看你點秤哦..我就鐘意用手秤..左手同右手又五同秤法哦..左手可能會重d...但兩隻手秤就會好d   因為兩隻手可以搾得嗮..
...
......:-O
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

Q版韋拉 , Q版皮利斯, tRACY_, ,  Q版亞當斯

你地幫我做個見證.

一年之後, 我要話俾所有人聽...........我還可以的X(
原帖由 Q版雲加 於 2006-10-24 01:56 AM 發表。 
Q版韋拉 , Q版皮利斯, tRACY_, ,  Q版亞當斯

你地幫我做個見證.

一年之後, 我要話俾所有人聽...........我還可以的X(
:-O :-O  少爺咩樹??
原帖由 李嘉誠 於 2006-10-24 01:50 AM 發表。 

重唔 sleep??
未.....
原來要清晒垃圾整電腦.....
搞搞下又忘記左清...b-(
而家跟人學量乳房.......>:D<

原帖由 Q版雲加 於 2006-10-24 01:56 AM 發表。 

你地幫我做個見證.

咩事~~~;;)
原帖由 tRACY_ 於 2006-10-24 01:51 AM 發表。 

[-X 我唔似得你咁無人情味 =(( ^:)^
我唔似 但我係...;))

原帖由 Q版亞當斯 於 2006-10-24 01:52 AM 發表。 

:-O :-O  炒who??咩film??
抄美國公路電影

你地幫我做個見證.

UNCLE 你一定掂的!

我代表呢度所有人(自己話代表.. -___-)支持你! :-*
原帖由 Q版皮利斯 於 2006-10-24 01:58 AM 發表。 

未.....
原來要清晒垃圾整電腦.....
搞搞下又忘記左清...b-(
而家跟人學量乳房.......>:D<
:Q 你快 D 幫我搵返個垃圾出黎呀!:'(
我係想講, 我係唔會輕易放棄的
原帖由 Q版皮利斯 於 2006-10-24 01:59 AM 發表。 

我唔似 但我係...;))
為你另一半 [-O<

:P