返回列表 回復 發帖
原帖由 李嘉誠 於 2006-10-24 02:23 AM 發表。 

win 左 , 都無人知 ,因為好似話無人 go啦頭馬 .....ahhahah
家姐冇入場? 拉倉X(
原帖由 Q版皮利斯 於 2006-10-24 02:27 AM 發表。 

我茅心乾嫁......

唔係我.....但我忘記左.....點算.....!?
我茅心乾嫁...... ← 你既事 ;))

有 D 野係唔會忘記的~ 你咪老點我喎 =((
原帖由 Q版雲加 於 2006-10-24 02:27 AM 發表。 

我都相信自己的實力啦......只是時不予我.........................我會加油了
物極必反~ 好快會無事
原帖由 Q版雲加 於 2006-10-24 02:24 AM 發表。 

你知唔知點解? 我幾個月冇見你;))
見我解決不了......下次出來 BOOK 定房.....
我地做出個未來啦......
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 tRACY_ 於 2006-10-24 02:26 AM 發表。 

是但.... 反正都唔係咩好玩既玩意.. ^:)^
合影裸照......我等左好耐......>:D<
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

佢地有D野傾我地唔方便回...........................................
原帖由 Q版皮利斯 於 2006-10-24 02:30 AM 發表。 

你............ 咪搞我 UNCLE BENNY 喎 :Q [-X
原帖由 tRACY_ 於 2006-10-24 02:30 AM 發表。 

物極必反~ 好快會無事
hahaha...if..........

原帖由 Q版皮利斯 於 2006-10-24 02:31 AM 發表。 

合影裸照......我等左好耐......>:D<
搵賓哥同你合... [-O<
原帖由 Q版皮利斯 於 2006-10-24 02:30 AM 發表。 

你etl永遠唔開..............不過算喇>:D< i love u
原帖由 李嘉誠 於 2006-10-24 02:32 AM 發表。 

我諗冇入場 coz, 99% tell my sis 話到明 5名 都無=((

拉倉?? 馬好像buy左好多連喇 都老喇 .........唔好喇
算la

trainer幫你win到幾場唔easy 架la
冇人回.......goodnight   my friend and baby
:cry 好擔心 比比 :'(
原帖由 Q版雲加 於 2006-10-24 02:51 AM 發表。 
冇人回.......goodnight   my friend and baby
GOODNIGHT UNCLE =((