返回列表 回復 發帖
原帖由 Q版雲加 於 2006-10-24 02:51 AM 發表。 
冇人回.......goodnight   my friend and baby
走左去意見區幫朋友......

SOR!!!
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 tRACY_ 於 2006-10-24 02:52 AM 發表。 
:cry 好擔心 比比 :'(
你有 20 萬食到佢屙都得.......
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 Q版皮利斯 於 2006-10-24 03:05 AM 發表。 

你有 20 萬食到佢屙都得.......
...... 我講我屋企果個 bb =((
原帖由 Q版雲加 於 2006-10-24 02:35 AM 發表。 

你etl永遠唔開..............不過算喇>:D< i love u
SOR!!![-O<

原帖由 tRACY_ 於 2006-10-24 03:07 AM 發表。 

...... 我講我屋企果個 bb =((
什麼事?!
發燒!?

原帖由 Q版皮利斯 於 2006-10-24 03:09 AM 發表。 

什麼事?!
發燒!?
係呀... 一點出左去急症室,而家仲未返 :'(
無心情... =(( off 了.... 88....
原帖由 tRACY_ 於 2006-10-24 03:10 AM 發表。 

係呀... 一點出左去急症室,而家仲未返 :'(
家中沒有退燒貼 & 藥嗎!? + 沖涼+用有水既毛巾"夫"......(我家 )
睇醫生係岩......不過來來去去都係咁......
我家都係......

打電話比佢啦.....帶佢既家人......

原帖由 tRACY_ 於 2006-10-24 03:16 AM 發表。 
無心情... =(( off 了.... 88....
88:-*

原帖由 Q版皮利斯 於 2006-10-24 03:16 AM 發表。 

家中沒有退燒貼 & 藥嗎!? + 沖涼+用有水既毛巾"夫"......(我家 )
睇醫生係岩......不過來來去去都係咁......
我家都係......

打電話比佢啦.....帶佢既家人...... ...
佢未訓覺前都無事的..

訓訓下好似熱熱地,已經比左 d 藥佢食,但加上佢呢幾日都有咳,訓訓下又咳得好犀利.....

屋企人擔心佢有事,所以帶左佢出去睇醫生...
原帖由 Q版皮利斯 於 2006-10-24 03:17 AM 發表。 

88:-*
真係 off 了... 88 =((

ps. 垃圾呀~!
原帖由 tRACY_ 於 2006-10-24 03:19 AM 發表。 

佢未訓覺前都無事的..

訓訓下好似熱熱地,已經比左 d 藥佢食,但加上佢呢幾日都有咳,訓訓下又咳得好犀利.....

屋企人擔心佢有事,所以帶左佢出去睇醫生... ...
下次你上來我處教你"秋" BB !?>:D<
或你教我都得......;))

咳係沒完沒了既.....冷親 BB 超麻煩.......
成夜都比佢咳醒......

原帖由 tRACY_ 於 2006-10-24 03:19 AM 發表。 

真係 off 了... 88 =((

ps. 垃圾呀~!
88=((

飛鳥盡 良弓藏
狡兔死 走狗烹 ~ 神算子 - 半日香

原帖由 Q版皮利斯 於 2006-10-24 03:47 AM 發表。 
飛鳥盡 良弓藏
狡兔死 走狗烹 ~ 神算子 - 半日香  
我本來今朝都想post出來 , 比你post左先^:)^