返回列表 回復 發帖
原帖由 Q版皮利斯 於 2006-10-24 03:47 AM 發表。
飛鳥盡 良弓藏
狡兔死 走狗烹 ~ 神算子 - 半日香  
唔係好明.....
原帖由 Q版施根 於 2006-10-24 11:05 AM 發表。 

唔係好明.....
"0都"
原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-10-24 11:15 AM 發表。

"0都"
=.="
點解姐個句野=.=
早晨啊 =o="
原帖由 tRACY_ 於 2006-10-24 11:34 AM 發表。
早晨啊 =o="
小湘妹早晨
咁宜家肥比仲有冇事呢~~~~[-O<
原帖由 Q版施根 於 2006-10-24 11:35 AM 發表。 

小湘妹早晨
小田龜早晨 :)
原帖由 Q版韋拉 於 2006-10-24 11:35 AM 發表。 
咁宜家肥比仲有冇事呢~~~~[-O<
醫生話比比小氣管焱(我都唔知乜來 =______=)

本來話要留院觀察,但係唔比家人留係度... 淨係探病時間先可以去,所以無留到院。

我今日出門口時比比仲未起身,而且又好攰、無里精神咁樣 >.< 仲有咳咳 >.<
原帖由 tRACY_ 於 2006-10-24 11:55 AM 發表。 

本來話要留院觀察,但係唔比家人留係度... 淨係探病時間先可以去,所以無留到院。

我今日出門口時比比仲未起身,而且又好攰、無里精神咁樣 >.< 仲有咳咳 >.< ...
小氣管炎可能係支氣管炎~~連住肺部果d細氣管~~
呢個星期仲會轉涼要更加少心~~
咁細路仔個個細個都係會試過咁~冇咩野嘅~~>:D<
原帖由 tRACY_ 於 2006-10-24 11:55 AM 發表。 

我今日出門口時比比仲未起身,而且又好攰、無里精神咁樣 >.< 仲有咳咳 >.< ...
叫左佢唔好咁小氣架啦....
啱啱打返屋企,媽咪話比比而家又好精靈了
原帖由 tRACY_ 於 2006-10-24 12:56 PM 發表。 
啱啱打返屋企,媽咪話比比而家又好精靈了
恭喜! >:D<
原帖由 Q版龍格堡 於 2006-10-24 01:00 PM 發表。 

恭喜! >:D<  
多謝 :-*
跟住又會唔識死咁周圍走同吹風^:)^
hiya^^