返回列表 回復 發帖
煮豆燃豆萁,豆在釜中泣,本是同根生,相煎何太急 .
七步成屍~~~~~~
原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-10-24 10:52 PM 發表。 
BTP 李加成......
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-10-24 10:52 PM 發表。 
我想我打咁多野都係晒料.......%-(

枉我嘔心瀝血既著作係比咁既一班人睇.....晒料.....:@
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 Q版韋拉 於 2006-10-24 11:05 PM 發表。 
七步成屍~~~~~~
七步成 "屍".....<< AH HAAH A .......

可以另外解作好快又死多一次嗎!? ;;)

路斯基?!?!

係處就回覆我!!!

原帖由 Q版皮利斯 於 2006-10-24 11:13 PM 發表。 

七步成 "屍".....<< AH HAAH A .......

可以另外解作好快又死多一次嗎!? ;;)
其實今日我睇阿仙奴贏唔到的
後樂園 股票幾時再開!?

原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-10-24 11:17 PM 發表。 

WHY?!

因對手主場!?
因對手近期勁!?
因阿記出副選!?

原帖由 Q版皮利斯 於 2006-10-24 11:19 PM 發表。 

WHY?!

因對手主場!?
因對手近期勁!?
因阿記出副選!?
志不在此啦 , 出咩人都唔知 , 歐聯英超打好0的好過啦:-"
係.......

佢雲加打比我都話出晒副選......

我想 55 波.....

主場對手不弱......

阿記出副先博出位......<< 唯一勝因.....

可能我又 FANS 心態.....想佢贏......

所以我先輸 巴塞隆納 同阿記 多......
解不了心結.....

原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-10-24 11:17 PM 發表。 

一球嬴到呀 ?! :-O
原帖由 Q版皮利斯 於 2006-10-24 11:11 PM 發表。

我想我打咁多野都係晒料.......%-(

枉我嘔心瀝血既著作係比咁既一班人睇.....晒料.....:@
又走?
原帖由 冰玉 於 2006-10-24 11:27 PM 發表。 

又走?
未.....不過都好失望下......

管理人既質素比 UWANTS 更差....

原帖由 Q版雷耶斯 於 2006-10-24 11:26 PM 發表。 

一球嬴到呀 ?! :-O
雲加話 3 球.......:-"