返回列表 回復 發帖
原帖由 Q版皮利斯 於 2006-10-24 11:29 PM 發表。

未.....不過都好失望下......

管理人既質素比 UWANTS 更差....
^:)^ 最少u仔比人嘈得太勁都會有人解釋下
原帖由 Q版雷耶斯 於 2006-10-24 11:26 PM 發表。 

一球嬴到呀 ?! :-O
你當cck傻架[-X
原帖由 Q版皮利斯 於 2006-10-24 11:30 PM 發表。 

雲加話 3 球.......:-"
咁你唔開個-2.5比我X(
原帖由 冰玉 於 2006-10-24 11:33 PM 發表。 

^:)^ 最少u仔比人嘈得太勁都會有人解釋下
你都有睇意見區果埋貼!?:-O

唉.....枉我重叫大家來依處.....可以開闢新天地......

挑......一埋垃圾......

搞到我好內疚......^:)^
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-10-24 11:35 PM 發表。 

咁你唔開個-2.5比我X(
我開 西+0.5/+1 @1.8-1.9
如果開 +2.5 可能變成  @1.00001

:-*
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

HA HA HA H HAAAAAAAA

講下姐!!!

原帖由 Q版皮利斯 於 2006-10-24 11:40 PM 發表。 

我開 西+0.5/+1 @1.8-1.9
如果開 +2.5 可能變成  @1.00001

:-*
應該係@2.00 咁至多人買 , 贏3球你未;))
原帖由 Q版皮利斯 於 2006-10-24 11:38 PM 發表。

你都有睇意見區果埋貼!?:-O

唉.....枉我重叫大家來依處.....可以開闢新天地......

挑......一埋垃圾......

搞到我好內疚......^:)^
[-X 講開咪睇下...唔可以太out既
其實我覺得唔需要太認真,硬要將一個討論區社會化,好累。

我明白你地係想呢度進步,但係絕對唔係我地呢 d 小市民既言論可以起到作用....

最根本既原因.... 係由於呢度源於 u 仔.... (我唔知有無錯.. 呢個係我感覺而已)

真係有心、有時間想去搞好個討論區的.... 都貢獻晒比 u 仔.... that's why 呢度有咁多餅在線時間係。零。

=___= 唉.. 唔知點講... 是但啦...
原帖由 Q版皮利斯 於 2006-10-24 11:30 PM 發表。 

雲加話 3 球.......:-"
咁又抆 d ....... [-X
原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-10-24 11:35 PM 發表。 

你當cck傻架[-X
佢嬴o左我幾千萬 ....... =((
原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-10-24 11:41 PM 發表。 

應該係@2.00 咁至多人買 , 贏3球你未;))
好......唔好咁麻煩......
佢入不了 3 球.....我派比你地一人10萬!!!

清洗一下內疚先......;;)

PS: 遲下 6 續來........>:D<

原帖由 冰玉 於 2006-10-24 11:42 PM 發表。 

[-X 講開咪睇下...唔可以太out既
近期多見左你.....果然上網沒有問題......

唔 OUT ...好多人都不理政事......

原帖由 Q版皮利斯 於 2006-10-24 11:50 PM 發表。 

唔好傻啦 , 我唔會要的[-X
原帖由 Q版皮利斯 於 2006-10-24 11:50 PM 發表。 

我有冇份 ?! :$