返回列表 回復 發帖
原帖由 tRACY_ 於 2006-10-25 12:02 AM 發表。 

噚晚(應該係今朝早...... 差不多五點...)已經返左黎,無留院,因為比比一定鬼殺咁嘈..... ^:)^

今晚返到黎見佢仲係小呆咁 =(( 無精神..... 明顯係未好返.......

而且食左藥,好早就訓左 LU..... >:D&l ...
小呆 << 好名!!! I LIKE ......SO CUTE!!!

細路要訓 10 小時以上...岩......
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 Q版皮利斯 於 2006-10-25 12:02 AM 發表。 
非常學生手銬鎖老師 ( Hong Kong )

短片惹起網上廣泛討論,有網民稱事件在油塘區一中學發生,怒斥學生所為並同情受辱教師,認為事件反映香港教育已死,「教師教到無 地自容」;有人質疑學生非法使用手銬已觸犯法例。香港教育 ...
^:)^ 而家 D 學生真係越黎越... =((

我有段時間係學校做.... 聽講有個 F.1 仔上堂用粗口問候 MISS.......... :-O 好似話 MISS 當場喊.... =((
原帖由 Q版雷耶斯 於 2006-10-25 12:05 AM 發表。 

我有 ..... ;))  不過你要幫手 .... 先有 ..... >:)
請問點幫手呢

:@
原帖由 tRACY_ 於 2006-10-25 12:03 AM 發表。 

存款 90173853 元 ← 好快有 :-*

>:D< 我信得過你的賺錢能力 ;))
.........唔知道點比反應你.......:-O
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 Q版皮利斯 於 2006-10-25 12:03 AM 發表。 

咁我一定見到你啦......
呵呵 .... 我算係咁o架喇 .....
原帖由 tRACY_ 於 2006-10-25 12:06 AM 發表。 

^:)^ 而家 D 學生真係越黎越... =((

我有段時間係學校做.... 聽講有個 F.1 仔上堂用粗口問候 MISS.......... :-O 好似話 MISS 當場喊.... =((
因為教既無能......

因為唔夠手段.....比細路蝦......

原帖由 Q版皮利斯 於 2006-10-25 12:06 AM 發表。 

小呆 << 好名!!! I LIKE ......SO CUTE!!!

細路要訓 10 小時以上...岩......
佢得幾日大果時我已經開始叫佢做小呆....

我有個舊同事直頭叫佢做阿呆.... :L 因為傻妹佢成日都係木口木面咁的 尤其影相果時... ^:)^

不過佢精靈起上黎真係好Q的 :$

[-X 佢平時無咁早訓架 =(( 可能病啦..
原帖由 tRACY_ 於 2006-10-25 12:04 AM 發表。 

:L 成日上黎輸............. ^:)^
勁唔勁 ?!

原帖由 Q版皮利斯 於 2006-10-25 12:07 AM 發表。 

.........唔知道點比反應你.......:-O
比一億我囉 >:D< :-*
原帖由 tRACY_ 於 2006-10-25 12:07 AM 發表。 

請問點幫手呢

:@
你可以用其他方法o既 ..... :-" ;))
原帖由 Q版皮利斯 於 2006-10-24 11:51 PM 發表。

近期多見左你.....果然上網沒有問題......

唔 OUT ...好多人都不理政事......
=(( 好多野要做呢
沖涼先 ....
原帖由 tRACY_ 於 2006-10-25 12:09 AM 發表。 

佢得幾日大果時我已經開始叫佢做小呆....

我有個舊同事直頭叫佢做阿呆.... :L 因為傻妹佢成日都係木口木面咁的 尤其影相果時... ^:)^

不過佢精靈起上黎真係好Q的 :$

[-X 佢平時無咁早訓架 =(( 可 ...
小丸子中既阿呆.....好正!!
佢有沒有咁正先!?

原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-10-24 11:52 PM 發表。 

唔好傻啦 , 我唔會要的[-X
你有5億$-)