返回列表 回復 發帖
原帖由 Q版皮利斯 於 2006-10-24 11:50 PM 發表。

好......唔好咁麻煩......
佢入不了 3 球.....我派比你地一人10萬!!!

清洗一下內疚先......;;)

PS: 遲下 6 續來........>:D<
10億算啦
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 Q版皮利斯 於 2006-10-25 12:09 AM 發表。 

因為教既無能......

因為唔夠手段.....比細路蝦......
或者 MISS 太年輕了..

加上而家 D 細路.... 真係曳得交關 ^:)^
原帖由 Q版皮利斯 於 2006-10-24 11:57 PM 發表。 

成日出現就有.......
咁我一定有double
原帖由 Q版雷耶斯 於 2006-10-25 12:11 AM 發表。 

你可以用其他方法o既 ..... :-" ;))
無方法 :-"
原帖由 tRACY_ 於 2006-10-25 12:13 AM 發表。

或者 MISS 太年輕了..

加上而家 D 細路.... 真係曳得交關 ^:)^
^:)^ 好似我表弟咁...二年班....可以好開心咁同我講...我默書兩次零分...一次十九分...其他都幾分...汗:L
原帖由 Q版皮利斯 於 2006-10-25 12:12 AM 發表。 

小丸子中既阿呆.....好正!!
佢有沒有咁正先!?
我家小呆唔係流鼻水的...... 係流口水 :$

正過我多多聲.... 你話正唔正? XDD
原帖由 冰玉 於 2006-10-25 12:15 AM 發表。 

^:)^ 好似我表弟咁...二年班....可以好開心咁同我講...我默書兩次零分...一次十九分...其他都幾分...汗:L
:-O 叻仔......................... ^:)^
原帖由 tRACY_ 於 2006-10-25 12:16 AM 發表。

:-O 叻仔......................... ^:)^
^:)^ 佢已經係repeater
原帖由 冰玉 於 2006-10-25 12:17 AM 發表。 

^:)^ 佢已經係repeater
:-O 小學 REPEATER !?!? ...... :L
沖涼先.. 轉頭繼續 :-*
原帖由 tRACY_ 於 2006-10-25 12:18 AM 發表。

:-O 小學 REPEATER !?!? ...... :L
^:)^ 對....二年班repeat....佢咪就係三歲會用粗口鬧個表弟
原帖由 tRACY_ 於 2006-10-25 12:16 AM 發表。 

我家小呆唔係流鼻水的...... 係流口水 :$

正過我多多聲.... 你話正唔正? XDD
一定好正........比你差小小啦!!!
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 冰玉 於 2006-10-25 12:19 AM 發表。 

^:)^ 對....二年班repeat....佢咪就係三歲會用粗口鬧個表弟
我家 4 歲 果個 聽一次粗口就識背........
讀書讀 9 年都未識背其他.......