返回列表 回復 發帖
潛啦.....唔好嬲啦!!!

訓個靚覺!!!:-*
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

真係閃人啦!!!

88 比比怪!!!>:D<
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 Q版皮利斯 於 2006-10-25 02:35 AM 發表。 

無先好...咁先夠驚嚇......

嘩嘩嘩.......為何什麼都無既.....!?b-(
..................................

你是否找死? X(
原帖由 Q版皮利斯 於 2006-10-25 02:37 AM 發表。 

爆我大鑊...下次出來你死硬......
DIE HARD......X(
:-" 驚你!?:-*
原帖由 Q版皮利斯 於 2006-10-25 02:39 AM 發表。 
潛啦.....唔好嬲啦!!!

訓個靚覺!!!:-*
原帖由 Q版皮利斯 於 2006-10-25 02:45 AM 發表。
真係閃人啦!!!

88 比比怪!!!>:D<
:o 嬲乜野.....?

:-* 早抖~
原帖由 Q版皮利斯 於 2006-10-25 02:10 AM 發表。 

時間大約係某人失=(( 啦.....

邊個貼已經忘記左.......

係依處定果面都忘記左......

PS: 貼士區轉左好多次....邊一個忘記左.......

不過唔好搵啦.....;;) ...
X(
原帖由 Q版皮利斯 於 2006-10-25 12:22 AM 發表。

我家 4 歲 果個 聽一次粗口就識背........
讀書讀 9 年都未識背其他.......
=(( 最少佢讀小學唔會留班...默書唔會0分卦=((
原帖由 tRACY_ 於 2006-10-25 12:44 AM 發表。

久仰久仰.. 原來就係呢個小弟弟 ^:)^

要好好教導佢.. b-( 否則將來只會多一個大惡 =((
=(( 佢e+話要nds....佢媽話...你乖d先算啦
原帖由 Q版龍格堡 於 2006-10-25 10:24 AM 發表。 

X(
:-O 佢唔係講你呀 ^:)^

係話講佢自己 d 野果堆 only >:D<
原帖由 冰玉 於 2006-10-25 11:02 AM 發表。 

=(( 佢e+話要nds....佢媽話...你乖d先算啦
小朋友對於扮乖.... 係好有潛質.....

當大魔怪有要求時.. 就會變得非常乖巧.....

得到左佢想要既野後... 又回復大魔怪的本性..

=((
咁咪唔比佢咁易得到~~~~~;))
^:)^ 有時適當的獎勵都係應該嘅.. [-O<
獎你兩巴~~~~~~~;))
放學lu
原帖由 Q版龍格堡 於 2006-10-25 10:24 AM 發表。 

X(
我都叫佢唔好搵......;;)