返回列表 回復 發帖
原帖由 tRACY_ 於 2006-10-25 01:15 PM 發表。 

小朋友對於扮乖.... 係好有潛質.....

當大魔怪有要求時.. 就會變得非常乖巧.....

得到左佢想要既野後... 又回復大魔怪的本性..

=((
魔鬼娃娃.....
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

阿記 2:0......=((

6時左右之後派米.......;;)

雲加呃我話 4 粒...;))
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 Q版韋拉 於 2006-10-25 03:02 PM 發表。 
獎你兩巴~~~~~~~;))
^:)^ 我無咁暴力
拉素點睇??
原帖由 Q版皮利斯 於 2006-10-25 04:41 PM 發表。 

魔鬼娃娃.....
[-X 大魔怪係男仔

小魔怪先係比比 :$
蝦條在嗎? ^^
nobody
原帖由 ed_teck 於 2006-10-25 05:39 PM 發表。 
蝦條在嗎? ^^
?!

原帖由 tRACY_ 於 2006-10-25 05:13 PM 發表。 

[-X 大魔怪係男仔

小魔怪先係比比 :$
西片 娃鬼回魂 ......;))

夜鬼ben就快歸位了....>:D<
改好啦.. ^^
can u help me again?
have a look again.. cos 有时我会简体,繁体分唔清.. ^:)^
幾時先?!

夜鬼ben 上神台.. :lol
原帖由 ed_teck 於 2006-10-25 05:59 PM 發表。 
改好啦.. ^^
can u help me again?
have a look again.. cos 有时我会简体,繁体分唔清.. ^:)^
唔緊要!!!
慢慢!!!

原帖由 Q版皮利斯 於 2006-10-25 05:59 PM 發表。 
幾時先?!
11月開始! :-*