返回列表 回復 發帖
理发回来咯~但好多人啊~
dicksonkhan 發表於 15/11/2009 04:21 PM
星期天当然多人啦,下来怡保剪啦,我弟是理发师!
一千件官服要RM7500万,两颗战机引擎RM5000万在兵营不见了
星期天当然多人啦,下来怡保剪啦,我弟是理发师!
jason445 發表於 2009-11-15 08:17 PM
那是否车油+toll钱,你包呢?
~~~~火爆+神经+头疯~~~~
聽日右要上學了
那是否车油+toll钱,你包呢?
dicksonkhan 發表於 15/11/2009 08:47 PM
你拿一千蚊来,我就包你啦
一千件官服要RM7500万,两颗战机引擎RM5000万在兵营不见了
聽日右要上學了
kwan1111 發表於 15/11/2009 09:20 PM
kwan兄,我地求之不得啊~!你要好好珍惜啊~!!
你拿一千蚊来,我就包你啦
jason445 發表於 2009-11-15 09:52 PM
还要给你钱,不理你~
~~~~火爆+神经+头疯~~~~
kwan兄,我地求之不得啊~!你要好好珍惜啊~!!
jason445 發表於 2009-11-15 09:53 PM
哇,我唔想番呀
哇,我唔想番呀
kwan1111 發表於 2009-11-15 10:14 PM
我都明唔鍾意番學, 都要番有d似坐監, 但個個都係咁, 無得走, 不如開心d面對啦!

而且返工d人際關係重複雜, 你可能更唔開心!

所以要 Enjoy school life!
* 少林功夫醒,好好嘢!少林功夫勁,係好勁! *
打打掃
搞掂  
打打坐  
早抖了  
我都明唔鍾意番學, 都要番有d似坐監, 但個個都係咁, 無得走, 不如開心d面對啦!

而且返工d人際關係重複雜, 你可能更唔開心!

所以要 Enjoy school life! ...
hi-new-gundam 發表於 2009-11-16 01:11 AM
我番到去都係訓同玩
大家早呀!
好靜……  好靜……