返回列表 回復 發帖
原帖由 Q版施根 於 2006-10-28 04:44 PM 發表。 

X( X( X(
我查到 = cck都查到

你認為cck會放過佢咩??;))
原帖由 zoffy 於 2006-10-28 04:45 PM 發表。

我查到 = cck都查到

你認為cck會放過佢咩??;))
tell me>:/
呢呃我地la叔叔^:)^ ^:)^
原帖由 Q版施根 於 2006-10-28 04:47 PM 發表。 

tell me>:/
等睇好戲好過啦 , cck佢一定冇事 , 你放心 , 我剩係想知開分身條友比人爆左出來會點:))
原帖由 zoffy 於 2006-10-28 04:49 PM 發表。

等睇好戲好過啦 , cck佢一定冇事 , 你放心 , 我剩係想知開分身條友比人爆左出來會點:))
點睇呀=.=
呢d野都會向版聊嫁啦
原帖由 zoffy 於 2006-10-28 04:49 PM 發表。 

我都知cck 實冇事......開暗係公開既秘密, 而且果d 分係cck 自己既..........

不過我更想知邊毎開分身X( X( 講la 叔叔
原帖由 Q版施根 於 2006-10-28 04:50 PM 發表。 

點睇呀=.=
呢d野都會向版聊嫁啦
你估賭版版主流架[-X

有野玩佢地幾個會放過[-O<
原帖由 zoffy 於 2006-10-28 04:52 PM 發表。

你估賭版版主流架[-X

有野玩佢地幾個會放過[-O<
比d提示黎好wor
原帖由 Q版亨利 於 2006-10-28 04:51 PM 發表。 

我都知cck 實冇事......開暗係公開既秘密, 而且果d 分係cck 自己既..........

不過我更想知邊毎開分身X( X( 講la 叔叔
叫左你地唔好咁揚架啦 , 基佬比面都係出聲提你地 , 你就當我地死既X(
cck online啦
原帖由 zoffy 於 2006-10-28 04:54 PM 發表。

叫左你地唔好咁揚架啦 , 基佬比面都係出聲提你地 , 你就當我地死既X(
冇下次^:)^ ^:)^
原帖由 zoffy 於 2006-10-28 04:54 PM 發表。 

唔關我事呀....係條青蛙同蝦條吹咋ma.....我問完cck 之後冇再提過.............
根住條人卜彳圭亍 hj 又係度講..................
原帖由 Q版亨利 於 2006-10-28 03:57 PM 發表。 
少爺睇好查爾頓???
兩隊都屎
原帖由 zoffy 於 2006-10-28 04:21 PM 發表。 

我仲已經搵到個分身既正身X(
係邊個?
希望cck回應得好啦 , 根本就冇野好投訢 , 不過0的有心人就借題發揮X(