返回列表 回復 發帖
Back home~
Little MM & Little MM.
原帖由 posman 於 2008-3-16 03:14 AM 發表

老婆我投左你地啦~~
shannon幾時又做左你老婆啊
~~支持富贵之家,豪气之族~~
原帖由 lyanbebe 於 2008-3-16 08:51 AM 發表
喂!靓仔来里逗踩场啊??
我们当然支持我们的人啦:
~任盈盈
~shannon0730
你偏心
我同小天使嘟係富家豪族個人 T-T
點解你唔支持我地
打下广告。。。:onion05:
lyhui 的每张照片都是笑到很甜美的。。:014:
请投她一票 甜美笑容吧!
http://www.tvbnow.com/viewthread ... p;extra=#pid7080587
帮lyhui的拉票使者一名
倒闭了的龙门解压客站的店小二。。
原帖由 lyhui 於 2008-3-16 04:43 PM 發表

你偏心
點解你唔支持我地
我都系家族的人wor....:019:
**原来...感动是很快就会被心动越过的...**
呵呵~~~反正奖金很多啦~~~~
做个广告~~
大家有空可以去"NBA区"的  "侯斯頓火箭俱樂部"  洗版~~
原帖由 Stephenlai1986 於 2008-3-16 04:54 PM 發表
打下广告。。。:onion05:
lyhui 的每张照片都是笑到很甜美的。。:014:
请投她一票 甜美笑容吧!
http://www.tvbnow.com/viewthread.php?tid=296428&pid=7080587&page=1&extra=#pid7080587
帮lyhui的拉票使 ...
呵呵,多謝^^
原帖由 bbyyhh 於 2008-3-16 05:47 PM 發表

我都系家族的人wor....:019:
呵呵,sorry~~~我一時忘記左~
大家記得多多宣傳D靚女~~~
原帖由 lyhui 於 2008-3-16 04:40 PM 發表

shannon幾時又做左你老婆啊
嘿嘿!!!你又多左个姐妹,我忘记通知你添~
~~任逍遥~~
原帖由 lyhui 於 2008-3-16 04:43 PM 發表

你偏心
點解你唔支持我地
老婆没关系啦~我投了给你~
~~任逍遥~~
原帖由 posman 於 2008-3-17 12:55 AM 發表

嘿嘿!!!你又多左个姐妹,我忘记通知你添~
呵呵,你甘花心 ^^"
原帖由 posman 於 2008-3-17 12:56 AM 發表

老婆没关系啦~我投了给你~
哈哈,我知道啊.
只係差kennt
我们当然支持我们的人啦:
1~任盈盈
6~shannon0730
8~lyhui
原帖由 lyhui 於 2008-3-17 09:40 AM 發表

呵呵,你甘花心 ^^"
边有喔~找多个姐妹同你做伴不洗你闷啊~:014:
~~任逍遥~~