返回列表 回復 發帖
原帖由 ljw1982 於 2007-10-9 11:36 PM 發表

of course got....go to watch concert!!
what concert....
原帖由 zacwoon 於 2007-10-9 11:34 PM 發表
好开心,礼拜个日中跑马,中左RM6
恭喜你呀~~~明天你有没有灵感呀???
:019: 我又返来啦!!
开心就是人生最好的幸福
原帖由 marcus0828 於 2007-10-9 11:36 PM 發表

got!!!
haizzz!!
i thinks need buy a defender lah!!!
是的~~~防守差~~助攻慢~~嗨~~~
那marcus兄~~~SPORT GAMES 你现在排第几???
原帖由 canz85 於 2007-10-9 11:52 PM 發表

是的~~~防守差~~助攻慢~~嗨~~~
那marcus兄~~~SPORT GAMES 你现在排第几???
40!!!
你又排第几??
原帖由 天一 於 2007-10-9 11:38 PM 發表

天一兄好呀~~~LJW要去看JOLIN的演唱会了呀~~~
很久没有看到你le??去了那呀??
原帖由 marcus0828 於 2007-10-9 11:54 PM 發表

40!!!
你又排第几??
我排33呀~~~~最近每天给利记害到 ,希望下一场会帮我赢回来呀~~~
原帖由 terenceng 於 2007-10-9 11:51 PM 發表
:019: 我又返来啦!!
万马兄好呀~~
你地響呢度!:onion14:
~~ 亞妹   逢一、三、五           休息
                  二、四、六           放假
                 星期日及公眾假期   謝絕探訪 ~~
原帖由 天一 於 2007-10-9 11:38 PM 發表

JOLIN 罗!!哈哈哈!!你要看吗??
原帖由 canz85 於 2007-10-9 11:56 PM 發表

我排33呀~~~~最近每天给利记害到 ,希望下一场会帮我赢回来呀~~~
是咯!!!
利记!!!
这次要买地新鲜的球赛!!!
原帖由 lux1261 於 2007-10-9 11:57 PM 發表
你地響呢度!:onion14:
你好呀~~侠女亚妹~~
原帖由 canz85 於 2007-10-9 11:54 PM 發表

天一兄好呀~~~LJW要去看JOLIN的演唱会了呀~~~
很久没有看到你le??去了那呀??
hi canz.....JOLIN.....:onion10:...G35......
不過, 我就無錢去啦.....好窮...連買macbook pro既錢都無啦....仲邊都有錢去睇concert......
如果有錢, 都係睇周董先啦....:014:
原帖由 ljw1982 於 2007-10-9 11:58 PM 發表

JOLIN 罗!!哈哈哈!!你要看吗??
你好鍾意JOLIN...??
頂係想睇G35...??
原帖由 canz85 於 2007-10-9 11:57 PM 發表

万马兄好呀~~
:019:你好!!
开心就是人生最好的幸福