返回列表 回復 發帖
原帖由 marcus0828 於 2007-10-9 11:59 PM 發表

是咯!!!
利记!!!
这次要买地新鲜的球赛!!!
是罗!!比如买一下曼联!!
原帖由 lux1261 於 2007-10-9 11:57 PM 發表
你地響呢度!:onion14:
:019:猫猫你好!!
开心就是人生最好的幸福
原帖由 canz85 於 2007-10-9 11:56 PM 發表

我排33呀~~~~最近每天给利记害到 ,希望下一场会帮我赢回来呀~~~
....利记吸血鬼來.....
買arsenal啦.......:onion05:
原帖由 ljw1982 於 2007-10-9 11:58 PM 發表

JOLIN 罗!!哈哈哈!!你要看吗??
你给钱我要看!!
开心就是人生最好的幸福
原帖由 天一 於 2007-10-10 12:03 AM 發表

你好鍾意JOLIN...??
頂係想睇G35...??
G35。。。 我拍一些照片给你看啦!!
原帖由 天一 於 2007-10-10 12:02 AM 發表

hi canz.....JOLIN.....:onion10:...G35......
不過, 我就無錢去啦.....好窮...連買macbook pro既錢都無啦....仲邊都有錢去睇concert......
如果有錢, 都係睇周董先啦....:014: ...
哈哈~~~原来你是周董的迷~~那就和LJW打对台了哈哈哈~~~~
不要紧啦,有机会的 ~~你现在还在读书吗???
哈哈!!!
你们的提议都不错!!!
要看怎样放先!!!
原帖由 terenceng 於 2007-10-10 12:05 AM 發表

你给钱我要看!!
哈哈哈!!正好笑!!你比我跟有$$啦!!应该是你请大家看!!
哈哈~~我和MARCUS兄是不会给你们什么枪和什么魔影响到的~~我们会支持利记至到~~倾家荡产呀~~~
原帖由 天一 於 2007-10-10 12:05 AM 發表

....利记吸血鬼來.....
買arsenal啦.......:onion05:
现在市场上MAC PRO 才5999,是不是呀???
原帖由 canz85 於 2007-10-10 12:09 AM 發表
哈哈~~我和MARCUS兄是不会给你们什么枪和什么魔影响到的~~我们会支持利记至到~~倾家荡产呀~~~
hi, canz85 , Don't worry, remember to look 4 me......
哈哈!!
"你不会一个人走!!!"
原帖由 canz85 於 2007-10-10 12:07 AM 發表

哈哈~~~原来你是周董的迷~~那就和LJW打对台了哈哈哈~~~~
不要紧啦,有机会的 ~~你现在还在读书吗???
係啊....你又做麼加...??
有無d散工介紹我做啊...??

回復 #3365 ljw1982 的帖子

Sorry, just know i went to BUFFET!

MID VALLEY ALSO HAVE MANY MANY G35,G36,G37....:onion03:
原帖由 jacksonkua 於 2007-10-10 12:12 AM 發表

hi, canz85 , Don't worry, remember to look 4 me......
JACKSON兄好呀~~~祝你新婚快乐~~早生贵子~~子孙满堂红呀~~~~~