返回列表 回復 發帖
原帖由 posman 於 2008-3-18 12:52 PM 發表

哦!!!想吃D咩啊~
想吃板面@@
~~支持富贵之家,豪气之族~~
原帖由 lyhui 於 2008-3-18 12:56 PM 發表

想吃板面@@
好啊!!我带你去吃!!:onion05:
~~任逍遥~~
原帖由 posman 於 2008-3-18 12:57 PM 發表

好啊!!我带你去吃!!:onion05:
-.-a
等你帶我餓死左
原帖由 lyhui 於 2008-3-18 11:56 AM 發表

跳慢D阿
小心哦
唔好跌倒~~
跌倒我會心痛^^
啊嫂真系好人~人靓心地好~:014: :014:
啊哥真幸福..
**原来...感动是很快就会被心动越过的...**
原帖由 哈利斯兵团 於 2008-3-18 12:27 PM 發表
我又出现咯......呢排我去左地度玩啊! (TVB)... :onion05:
你去左边度玩??
**原来...感动是很快就会被心动越过的...**
踩场既行过.........................:onion05:
原帖由 bbyyhh 於 2008-3-18 01:20 PM 發表

啊嫂真系好人~人靓心地好~:014: :014:
啊哥真幸福..
佢一路嘟幸福@@
咁多女淋佢:onion14:
原帖由 vwwo 於 2008-3-18 01:53 PM 發表
踩场既行过.........................:onion05:
你。。你重小啊。。玩理d咁的野。。。:024:
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
原帖由 vwwo 於 2008-3-18 01:53 PM 發表
行过,請留步~~:onion14:
原帖由 wk.hoo 於 2008-3-18 01:57 PM 發表

哇,凤姐路過 你就出現@@
你地咩關係?:onion18:
原帖由 lyhui 於 2008-3-18 01:57 PM 發表

行过,請留步~~:onion14:
哦。。鸡婆??你来找鸡精啊。。
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。

回復 #3418 wk.hoo 的帖子

废皇好久不见.....
原帖由 wk.hoo 於 2008-3-18 01:59 PM 發表

哦。。鸡婆??你来找鸡精啊。。
點解我叫鸡婆 = =?

回復 #3421 wk.hoo 的帖子

who is 鸡婆..
原帖由 wk.hoo 於 2008-3-18 01:57 PM 發表

点啊?睇唔过眼啊?
你都得架!