返回列表 回復 發帖
都不知道D人去晒边~闷死!:019:
~~任逍遥~~
原帖由 posman 於 2008-3-20 11:40 PM 發表
都不知道D人去晒边~闷死!:019:
唉。。你都会闷??
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
:onion31: 為的慶祝廢材家族的旺盛 只要在此貼的4千貼的將得到tvb幣2888888的慶祝獎金喔:024: :024:
原帖由 7878 於 2008-3-21 01:07 AM 發表
:onion31: 為的慶祝廢材家族的旺盛 只要在此貼的4千貼的將得到tvb幣2888888的慶祝獎金喔:024: :024:
哈。。哈。。有你的支持。。我代表废柴同盟D兄弟多谢你先。。。。

回復 #3473 7878 的帖子

sure or not....:onion31:

回復 #3474 wk.hoo 的帖子

hi......废皇......

“废材山庄“吹水乐园 change it to "坟场"吹水乐园.....:014: :014:

我又來拉~~~

:onion05: :onion05: :onion05:
~~支持富贵之家,豪气之族~~
原帖由 wk.hoo 於 21/3/2008 12:33 PM 發表

哈。。哈。。有你的支持。。我代表废柴同盟D兄弟多谢你先。。。。
废·皇,很久不见,我来啦:onion05:
如果还有遗憾,又怎么样呢?
伤了痛了懂了,就能好了吗?
我来坐坐。。。:onion14:
原帖由 夜雨馨 於 2008-3-21 06:27 PM 發表

废·皇,很久不见,我来啦:onion05:
噢。。夜夜。。。点解我几次都遇唔到你。。。
原帖由 任盈盈 於 2008-3-21 06:57 PM 發表
我来坐坐。。。:onion14:
哦。。盈盈???希客喎。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-3-21 08:49 PM 發表

哦。。盈盈???希客喎。。
稀客定希客啊?哈哈哈。。。

最近少上网,么少来咯。。。
原帖由 任盈盈 於 2008-3-21 09:31 PM 發表

稀客定希客啊?哈哈哈。。。

最近少上网,么少来咯。。。
噢。。打错字咯。。:019:

唉。。年纪大左。。机器又坏了。。

唔够你地D后生仔玩了。。咁咪就开始退隐咯。。。
原帖由 wk.hoo 於 21/3/2008 08:48 PM 發表

噢。。夜夜。。。点解我几次都遇唔到你。。。
我都无计
如果还有遗憾,又怎么样呢?
伤了痛了懂了,就能好了吗?
呢度无人...
**原来...感动是很快就会被心动越过的...**