返回列表 回復 發帖
原帖由 lyw1114hk 於 2008-4-19 10:56 PM 發表
人呢?  點可以長期冇人ge:onion03:
因为个个人都去左虛擬股市啦!
home sweet home
LiFe iS fuLL Of pAIn
halo.... anybody home????
LiFe iS fuLL Of pAIn
Back..HOME:sleeps:
Little MM & Little MM.
原帖由 lma23 於 2008-4-20 08:29 AM 發表

因为个个人都去左虛擬股市啦!
下><   咁都唔可以長期掉空ge

我都想開公司 但.....................
妳的思想如何,你的日子必定如何
原帖由 lyw1114hk 於 2008-4-20 07:45 PM 發表

下><   咁都唔可以長期掉空ge

我都想開公司 但.....................
哥 .... 我黎支持你喇.......
原帖由 howgeemun 於 2008-4-20 07:57 PM 發表

哥 .... 我黎支持你喇.......
     妳真係好, 但係公司開唔成...........
你们好!!!!!!!!!!!!
原帖由 lyw1114hk 於 2008-4-20 08:55 PM 發表

妳真係好, 但係公司開唔成...........
我开左公司(37 Manchester United)几个星期啦!但你係为个(富家豪族)支持我,唔知其他去左..............
我都唔知其他人去左邊>< 可能 yy 同大姐 近排好忙..........      我都好想支持返家族,,但係最近比較忙,玩股時間又唔對岩開市時,,,,,,,,,,,,
原帖由 lyw1114hk 於 2008-4-20 10:05 PM 發表
我都唔知其他人去左邊>< 可能 yy 同大姐 近排好忙..........      我都好想支持返家族,,但係最近比較忙,玩股時間又唔對岩開市時,,,,,,,,,,,,
21-4-2008开市3.00am(37 Manchester United) 會跌停,希望你有足夠時間放股啦! 跌停之后低价格之时買入. 希望你可以温小小$$$啦!