返回列表 回復 發帖
原帖由 Pancing 於 2007-10-13 12:48 PM 發表
我忽然好震驚點解呢度o甘多馬來西亞人o架! 究竟呢度係香港forum定係大馬forum啊!:onion14:
依度係华人既forum。。。。:onion14:

回復 #3600 vwwo 的帖子

原帖由 vwwo 於 2007-10-13 02:33 PM 發表

我都内务系好知点解???
咩野叫做“内务系" ?? :019:
路过。。。入黎讲声“多谢”,俾所有有份投我一票,又或者正打算投, 但未黎的切投既朋友!如果唔系有你地既支持,都无可能o甘快申请成功,感激大家!:014:
恭喜你啊!!吸烟版主!!:014: :014: 我的就没有这么快罗!!:019:
吸烟版主...waahahhaha.....kampateh ya...and congratulation ya....
多谢ljw1982同卖crashersus啰
ljw1982, 唔好灰心,希望好快就轮到你啦!:onion14:

都系canz85既错,搞到人人都叫我做吸烟版主:019: :019: 人地明明系"全方位音乐人"嘛:014:

回復 #3606 devil2007 的帖子

恭喜!恭喜!
我们一起努力!!
开心就是人生最好的幸福
我回来!有人在吗??
开心就是人生最好的幸福
原帖由 ljw1982 於 2007-10-13 08:36 PM 發表
恭喜你啊!!吸烟版主!!:014: :014: 我的就没有这么快罗!!:019:
:onion14: 就快..
原帖由 terenceng 於 2007-10-14 12:50 AM 發表
我回来!有人在吗??
:onion10: 冇人

回復 #3610 ed_teck 的帖子

你唔系人啊!!!:024:
开心就是人生最好的幸福
原帖由 devil2007 於 2007-10-13 08:53 PM 發表
多谢ljw1982同卖crashersus啰
ljw1982, 唔好灰心,希望好快就轮到你啦!:onion14:

都系canz85既错,搞到人人都叫我做吸烟版主:019: :019: 人地明明系"全方位音乐人"嘛:014: ...
hahaha....吸烟版主亲切D嘛........"全方位音乐人"太长啦....很难打.....

回復 #3612 crashersus 的帖子

crashersus
你好!!
开心就是人生最好的幸福
得得地....没训啊?
原帖由 crashersus 於 2007-10-14 01:21 AM 發表
得得地....没训啊?
:onion18:刚刚吃饱.......等下先
开心就是人生最好的幸福