返回列表 回復 發帖
原帖由 lyw1114hk 於 2008-5-6 11:24 PM 發表

大姐,我講事實   大姐係做咩ge?
行行,企企,坐坐,及及,甘啦!
原帖由 bbyyhh 於 2008-5-6 11:31 PM 發表

我想问你好久..yy系咩梨?
小弟弟?你几岁哦
做咩留意人地咁耐,都唔問..   妳想知yy? yy 咪 ......................妳個名中間個2粒....
小弟芳齡2x
妳的思想如何,你的日子必定如何
原帖由 vwwo 於 2008-5-6 11:31 PM 發表

行行,企企,坐坐,及及,甘啦!
大姐講野係唔同d, 2字貫通, 下 @@!  大姐打雜ge         ..... 大姐真遊閒      
原帖由 lyw1114hk 於 2008-5-6 11:34 PM 發表

做咩留意人地咁耐,都唔問..   妳想知yy? yy 咪 ......................妳個名中間個2粒....
小弟芳齡2x
哈哈...~甘hh都得ga...
2X吾系小弟弟啦~.............我2+0~
**原来...感动是很快就会被心动越过的...**
原帖由 lyw1114hk 於 2008-5-6 11:37 PM 發表

大姐講野係唔同d, 2字貫通, 下 @@!  大姐打雜ge         ..... 大姐真遊閒      
同打雜无乜分别!
原帖由 bbyyhh 於 2008-5-6 11:42 PM 發表

哈哈...~甘hh都得ga...
2X吾系小弟弟啦~.............我2+0~
係囉,係囉,我都有打算用埋 hh 妳唔介意ma?   

下!!@@!! 我仲覺得我好細...一日未返工....一日都覺得自己要用小弟弟自稱    2+0 --->咁惡      hh妹妹
原帖由 vwwo 於 2008-5-6 11:42 PM 發表

同打雜无乜分别!
大姐,有冇 有 人工高,唔駛點做,好似妳咁,行行企企,又睇又及ge 好工介紹黎
原帖由 lyw1114hk 於 2008-5-6 11:52 PM 發表

大姐,有冇 有 人工高,唔駛點做,好似妳咁,行行企企,又睇又及ge 好工介紹黎
娶个有钱女!!!
原帖由 vwwo 於 2008-5-6 11:56 PM 發表

娶个有钱女!!!
大姐借問聲,妳有冇錢?     may I ......     (講笑   )
原帖由 lyw1114hk 於 2008-5-6 11:50 PM 發表

係囉,係囉,我都有打算用埋 hh 妳唔介意ma?   

下!!@@!! 我仲覺得我好細...一日未返工....一日都覺得自己要用小弟弟自稱    2+0 --->咁惡      hh妹妹 ...
甘你2+几呢> 我应该点称呼你啊?
原帖由 vwwo 於 2008-5-6 11:56 PM 發表

娶个有钱女!!!
系咯~做个府马爷
原帖由 bbyyhh 於 2008-5-7 12:01 AM 發表

甘你2+几呢> 我应该点称呼你啊?
2加owt  ...........call me  .............up to u
原帖由 bbyyhh 於 2008-5-7 12:02 AM 發表

系咯~做个府马爷
hh小姐,我.. ..我.... (好大聲而又冇麥勇氣咁講)我....我....係..男...子.....漢....絕對...唔會...甘心做個....府马爷------>only
原帖由 lyw1114hk 於 2008-5-7 12:04 AM 發表

2加owt  ...........call me  .............up to u
大我两岁~~
then i call u '' lyw'' lo
原帖由 lyw1114hk 於 2008-5-7 12:07 AM 發表

hh小姐,我.. ..我.... (好大聲而又冇麥勇氣咁講)我....我....係..男...子.....漢....絕對...唔會...甘心做個....府马爷------>only
吾晒甘大声~我耳仔都痛埋