返回列表 回復 發帖
但我吾会撞墙,一样可以过得好快乐
豪有豪洗,慳有慳洗
條骨都無佐lu
但我吾会撞墙,一样可以过得好快乐
豪有豪洗,慳有慳洗
lhy92725 發表於 2013-10-24 01:50 PM
冇錯啊可憐嘅叮噹
不是所有穆斯林是恐怖分子,但是所有恐怖分子是穆斯林
簽名被屏蔽
冇錯啊可憐嘅叮噹
tvbkk123 發表於 2013-10-24 01:50 PM
都话要买老鼠药的啦
條骨都無佐lu
無話夠唔夠洗嘅,量入為出最緊要。
有D人搵幾萬蚊個月,淨係養自己,但係月月清。
有D人搵萬零蚊個月,養成頭家,仲有錢可以返大陸包二奶。
我做裝修嗰行,出糧比D師傅,一期糧(15日)閒閒地都萬幾兩萬,但係以我所 ...
perfectman 發表於 2013-10-24 01:54 PM
无错啦,生活是自己在过,你睇人好,人睇你好
自己过得去就好好架啦
條骨都無佐lu
無話夠唔夠洗嘅,量入為出最緊要。
有D人搵幾萬蚊個月,淨係養自己,但係月月清。
有D人搵萬零蚊個月,養成頭家,仲有錢可以返大陸包二奶。
我做裝修嗰行,出糧比D師傅,一期糧(15日)閒閒地都萬幾兩萬,但係以我所 ...
perfectman 發表於 2013-10-24 01:54 PM
所以理財能力好重要
所以理財能力好重要
tvbkk123 發表於 2013-10-24 03:25 PM
理財能力好
型 英 帥 靚 正
所以理財能力好重要
tvbkk123 發表於 2013-10-24 03:25 PM
買你需要的,不是你想要的。。。。
KK梗话部相机是必须品架
條骨都無佐lu
我遇过的是爸爸和儿子,儿子一直嬲计,爸爸不管他,最后儿子发脾气把爸爸的拉链拉下来
tvbkk123 發表於 2013-10-23 05:40 PM
哈哈~
你有没笑?
我在想
他阿妈一定系甘整他老豆
有样学样
睇下咩场合啦,在屋K无咩效果喔
條骨都無佐lu
理財能力好
chan200308 發表於 2013-10-24 03:28 PM
算吧啦你
買你需要的,不是你想要的。。。。
SweetLemon 發表於 2013-10-24 03:29 PM
我需要的就是我想要的
KK梗话部相机是必须品架
lhy92725 發表於 2013-10-24 04:06 PM
係架,当你去旅行最重要嘅就系相机,如果冇就等于冇回忆,唔好仲我讲记係个脑度
哈哈~
你有没笑?
我在想
他阿妈一定系甘整他老豆
有样学样
0winnie0 發表於 2013-10-24 04:18 PM
我serve着他爸爸一半,我差点爆笑出来,要不是有专业精神死命认着,我真的会笑死