返回列表 回復 發帖
KK 早晨
luke168 發表於 2013-10-25 10:02 AM
辉仔早晨
不是所有穆斯林是恐怖分子,但是所有恐怖分子是穆斯林
KK未起身,吾使揾
辉仔今日甘早啊
lhy92725 發表於 2013-10-25 10:03 AM
起咗啦,未回嗻
老基基 早晨
chan200308 發表於 2013-10-25 10:12 AM
老陈早晨
基基早早~
lckiong 發表於 2013-10-25 10:31 AM
小强早晨
再多兩分鐘25秒就要
lckiong 發表於 2013-10-25 10:44 AM
去边啊
去啦
chan200308 發表於 2013-10-25 10:52 AM
支持
韓國夜店美女

http://fdzone.org/data/attachme ...
chan200308 發表於 2013-10-25 11:08 AM
好多靓女不过听讲韩国夜店係唔俾外国人入嘅
好多靓女不过听讲韩国夜店係唔俾外国人入嘅(講嗰個都白痴嘅)
tvbkk123 發表於 2013-10-25 11:14 AM
你聽誰講, 有錢唔賺呀!
型 英 帥 靚 正
你聽誰講, 有錢唔賺呀!
chan200308 發表於 2013-10-25 11:17 AM
韩国我真係唔知,日本我可以好肯定,日本鸡唔做外国人生意,除非你真係出几十千美金
韩国我真係唔知,日本我可以好肯定,日本鸡唔做外国人生意,除非你真係出几十千美金
tvbkk123 發表於 2013-10-25 11:30 AM
你去過日本未呀
型 英 帥 靚 正
你去過日本未呀
chan200308 發表於 2013-10-25 11:35 AM
朋友去过,d导游叫佢地唔使嗮心机,佢地唔会做你生意
肯定有好多等级嘅,呢部分吾做,总有另外一部分揽生意嘅
條骨都無佐lu
肯定有好多等级嘅,呢部分吾做,总有另外一部分揽生意嘅
lhy92725 發表於 2013-10-25 11:52 AM
可能有呱,应该好难搵,因为佢地嘅文化係觉得外国人好肮脏只可以仲自己人
无可能有钱吾揾嘅,只不过吾唱通街,扮高档嗻,识路一定有嘅
條骨都無佐lu
莫非懒猫你有路