返回列表 回復 發帖
吊!!!美國波次次加時鬼死咁耐跟住追平,正PK:Q,以後唔買佢:@:@假到爆:@:Q:'(假波之王個個禮拜都係咁加時加成世:'(

無人吹水,我想升lv:lol
MagicAndy 的寵物

寵物名稱:唔打我就笨
寵物性別:雄
攻擊力:83
防御力:93
寵物狀態:死亡
寵物級別:127
寵物屬性:火
寵物PK:等待挑戰 HP : 0 / 645

SP : 1500 / 1500
原帖由 Q版禾確特 於 2006-7-30 11:11 AM 發表

防御力:93 寵物狀態:死亡
寵物PK:等 ...
你唔好打死我隻獵物!
ding!!!
痴媽根90分鐘兩個penalty....:@死人美國佬食9屎:@

FT        Real Salt Lake [2 - 1] DC United
36'        [0 - 1]                J. Moreno        
90'        [1 - 1]        J. Cuningham (pen.)                
90'        [2 - 1]        J. Cunningham (pen.)

原帖由 Q版亨利 於 2006-7-30 11:15 AM 發表
ding!!!
??

同我P!
原帖由 Q版禾確特 於 2006-7-30 11:11 AM 發表

防御力:93 寵物狀態:死亡
寵物PK:等 ...
比我打下la:Q

你成日打死佢
原帖由 Q版柏金 於 2006-7-30 11:15 AM 發表
痴媽根90分鐘兩個penalty....:@死人美國佬食9屎:@

FT        Real Salt Lake  DC United
36'                        J. Moreno        
90'                J. Cuningham (pen.)                
90'                J. Cunningham (pen.)
馬會有得受注?
原帖由 Q版禾確特 於 2006-7-30 11:20 AM 發表

馬會有得受注?
原帖由 Q版列文 於 2006-7-30 11:20 AM 發表

比我打下la:Q

你成日打死佢
ok
MU輸左....
輸死呀, 皇馬又和, newscattle 仲要輸埋><
原帖由 Q版禾確特 於 2006-7-30 11:21 AM 發表

ok
THX!:$
原帖由 Q版亨利 於 2006-7-30 11:22 AM 發表
輸死呀, 皇馬又和, newscattle 仲要輸埋><
你跟我買六合彩中左喎 , 佢地跟一個唔跟一個輸哂;P