返回列表 回復 發帖
all...
i from sabah
我顶~!!!!  做么近排冇么人系度吹水架~!!  :019:
RaVeDoGgIe --------------------------------------------------- eIgGoDeVaR
hi hi
原帖由 ravedoggie 於 2007-10-19 05:39 PM 發表
我顶~!!!!  做么近排冇么人系度吹水架~!!  :019:
系哦!
最近呢区好似无甘旺左。。。。。
原帖由 vwwo 於 2007-10-19 17:43 發表

系哦!
你今天很靓。。。。:014:
原帖由 人一个 於 2007-10-19 05:45 PM 發表

你今天很靓。。。。:014:
Thank you~~~~~
原帖由 vwwo 於 2007-10-19 05:43 PM 發表

系哦!
个个系晒边度啊???
RaVeDoGgIe --------------------------------------------------- eIgGoDeVaR
原帖由 ravedoggie 於 2007-10-19 06:47 PM 發表

个个系晒边度啊???
我都唔知,我剩系知,我有几日都无得上黎!:019:
因为我架电脑中左毒,要攞去format。
原帖由 vwwo 於 2007-10-19 06:51 PM 發表

我都唔知,我剩系知,我有几日都无得上黎!:019:
因为我架电脑中左毒,要攞去format。
我都几日无上网,去佐vacation。
我细佬架电脑又系中毒,寻日先至攞返黎。
好久没来吹水了!!大家好!
开心就是人生最好的幸福

回復 #3760 terenceng 的帖子

hi 赌神:onion14: :onion14:
有人吗?????
原帖由 人一个 於 2007-10-20 12:35 AM 發表
有人吗?????
有啊
呢度有我,无间道武功创办者
:014: :014: 大家早安啊!!有没有人啊??